Viitorul Zalău, locul şapte la unul dintre cele mai puternice turnee de copii şi juniori din România

Grupa de copii născuţi în 2004 din cadrul Clubului Viitorul Zalău a participat săptămâna trecută la unul dintre cele mai puternice turnee de copii şi juniori din România, „Cupa E.ON Kinder Mureş”. Aproape 70 de echipe s-au duelat la patru categorii de vârstă: 2002, 2004, 2006 şi 2008. 20 de participante au fost înscrie la categoria unde a evoluat formaţia zălăuană, împărţite în patru grupe. Viitorul le-a avut ca adversare pe Viitorul Ungheni, ACS Kinder Mureş şi ACS Junior Câmpulung Muscel. După 5 – 0 cu Viitorul Ungheni şi 1 – 0 cu formaţiile din Mureş şi Câmpulung Muscel, jucătorii pregătiţi de Bogdan Bărnuţiu s-au calificat de pe prima poziţie în faza superioară a competiţiei.
Zălăuanii au cedat în sferturile de finală cu scorul de 1 – 6 în faţa juniorilor de la Academia de Fotbal „Gheorghe Hagi”, iar la final s-au situat pe locul şapte, după ce a învins în ultimul meci, la loviturile de departajare, ACS Kinder Mureş.
„Este un loc şi un rezultat care ne mulţumeşte, având în vedere că este unul dintre cele mai mari turnee din ţară. Au fost şi participante din străinătate. Vreau să-i felicit pe copii, fiindcă au jucat cu multă ambiţie”, a afirmat antrenorul Bogdan Bărnuţiu.
Viitorul Zalău: Răzvan Lungu, Alexandru Băbţan, Artur Goarnă, Todoruţ Sabou, Kabai David, Mario Ciurbe, Dezsi Eduard, Toth Raul, Szilaghy Vlad, Ştefan Neagotă, Ionuţ Brîndea, Mihai Bande şi Andrei Pripon. Antrenor: Bogdan Bărnuţiu

Leave a Comment