Două evenimente rutiere într-o singură zi

Două accidente rutiere au avut loc luni după-amiază, pe raza judeţului Sălaj, ne-au transmis oficialii Inspectoratului de Poliţie Judeţean Sălaj.

Primul s-a produs în jurul orei 17.15 şi, potrivit primelor cercetări, ar fi fost provocat de un tânăr de 27 ani din Cluj-Napoca. Acesta se afla  la volanul unui ansamblul de vehicule încărcat cu piatră, pe DJ108A, în localitatea Romita, când într-o curbă deosebit de periculoasă semnalizată corespunzător, nu a redus viteza de deplasare, a intrat în balans și s-a răsturnat pe sensul opus de circulație. În urma evenimentului rutier, şoferul a fost rănit ușor. La testarea cu aparatul alcooltest, rezultatul a fost negativ.

O oră mai târziu, pe DN1F, în Poarta Sălajului, o femeie de 39 ani din Voivodeni, ce conducea autovehiculul proprietate personală, intr-o curba deosebit de periculoasa semnalizata corespunzator, a pierdut controlul directiei, a intrat pe sensul opus de circulatie si s-a rasturnat în şant. În urma impactului, conducătoarea auto a suferit leziuni uşoare. Femeia a fost testată cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind negativ.

Leave a Comment