Viitorul Zalău a „spart gheaţa” în Liga Elitelor – Under 15

Calificată în Liga Elitelor – Under 15 după ce a devenit campioană judeţeană, Viitorul Zalău a obţinut duminică prima victorie în acest campionat. Jucătorii pregătiţi de Dan Lucaciu s-au impus cu 4 – 1 pe teren propriu în faţa celor de la Primavera Satu Mare.

După prima repriză, zălăuanii conduceau cu 2 – 0, iar în partea a doua au mai înscris de două ori, în timp ce oaspeţii au marcat şi ei golul de onoare. Pentru Viitorul a marcat Antonio Pojar, de trei ori şi Tudor Iov.

„Am făcut un meci bun, mai ales în prima repriză, când băieţii au dat dovadă de multă dăruire, având o atitudine pozitivă din toate punctele de vedere. Vreau să îi felicit pentru prestaţia pe care au avut-o pe tot parcursul jocului şi pentru dorinţa de victorie”, a declarat antrenorul Dan Lucaciu.

Pentru Viitorul a fost al patrulea meci din Liga Elitelor, în primele trei înregistrând două înfrângeri şi o remiză. După cinci etape, Viitorul Zalău se află pe locul patru din cinci echipe, cu patru puncte acumulate, urmând ca în etapa viitoare să primească vizita liderului ACS Gloria Tăuţii Măgherăuş.

Din seria Zalăului mai fac parte LPS Bihorul Oradea şi LPS Satu Mare.

Viitorul Zalău: Egri Robert, Nicolas Neaga, Antonio Pojar, Alex Varga, Mihai Pecea, Darius Bob, Matei Brisc, Tudor Iov, Dragoş Indrieş, Luca Frenţiu şi Răzvan Sabou. Au mai evoluat: Andrei Seiche, Eduard Zaharie, Luca Darius Nut, Alex Mureşan şi Bogdan Morar. Antrenor: Dan Lucaciu

Leave a Comment