Viitorul Zalău a câştigat două turnee în decurs de două zile

Grupa de copii născuţi în 2004 a câştigat sâmbătă Cupa „FC Zalău”, iar echipa de copii născuţi în 2005 a obţinut duminică locul întâi la Cupa „Walter Company” de la Satu Mare

Cea mai mică grupă de copii de la Clubul Sportiv Viitorul Zalău a participat duminică la cel de-al IV-lea turneu, Cupa „Walter Company”, desfăşurat la Satu Mare.
Dacă la primul turneu, desfăşurat la Sibiu, în urmă cu două luni, juniorii născuţi în 2005 au ocupat doar locul nouă, urmând apoi două clasări pe locurile cinci, respectiv doi, la turneele de la Sibiu şi de la Zalău, la Cupa „Walter Comany”, Viitorul Zalău a reuşit să câştige locul I.
Repartizată în Grupa A, alături de Il Calcio Satu Mare, Mara Baia Mare, Atletic Sighet şi Olimpia Satu Mare, echipa antrenată de Daniel Sabou a început în forţă turneul, obţinând trei victorii categorice. Cel mai clar succes a fost înregistrat în partida cu Olimpia, de care zălăuanii au dispus cu 6 – 0. 4 – 1 a fost rezultatul final în partida cu Il Calcio Satu Mare şi 3 – 0 cu Atletic Sighet.
Ştiind că nu mai are cum pierde calificarea în semifinale, managerul Daniel Sabou le-a dat posibilitatea să evolueze în ultimul meci din grupă, cel cu Mara Baia Mare, şi copiilor născuţi în 2006, iar maramureşenii s-au impus cu 5 – 0.
Viitorul s-a calificat de pe primul loc în fazele semifinale, întâlnind CS „Viorel Lucaciu” Baia Mare, ocupanda locului secund din Grupa B. Formaţia zălăuană nu a avut aproape nicio emoţie, câştigând cu 3 – 0. Cealaltă semifinală a fost câştigată de Atletic Sighet, care a dispus cu 2 – 0 de Juniorul Satu Mare.
După ce, în faţa grupelor a dispus cu 3 – 0 de formaţia sigheteană, Viitorul a încheiat la egalitate, 2 – 2, duelul din finală cu Atletic, astfel că s-a trecut la loviturile de departajare, unde echipa zălăuană a câştigat cu 2 – 1.
Elekes Sergiu, de la Viitorul, a fost desemnat golgeterul turneului, cu 11 reuşite, alături de acesta, cei mai buni marcatori ai echipei zălăuane fiind Artur Goarnă şi Szabo Konrad.
Viitorul Zalău: Sebastian Stejerean, Luca Murg, Tudor Puşcaş, Ştefan Pocol, Toni Săbăduş, Artur Goarnă, Bogdan Pavel, Darius Fizeşan, Szabo konrad, Andrei Jula, Elekes Sergiu şi David Moldovan. Antrenor: Daniel Sabou.

Leave a Comment