Viitorul s-a calificat cu doua grupe la faza zonala

Viitorul s-a calificat cu doua grupe la faza zonalaClubul manageriat de Daniel Sabau va reprezenta si in acest an Salajul la turneele zonale, lucru pe care l-a reusit si in urma cu doi, iar anul trecut cu o singura grupa.

CS Viitorul Zalau a castigat faza judeteana a Memorialului Gheorghe Ola, cu grupa de copii nascuti in 2002, iar vineri si sambata va reprezenta orasul si judetul la turneul zonal, programat la Bistrita.

La zona unde va fi prezenta si echipa antrenata de Laurean Flonta, cea cu numarul cinci, s-au mai calificat: Gloria Bistrita, FC Iernut si AFC Odorheiul Secuiesc.

Grupa 2002 este alcatuita din: Alexandru Stefan, Cseke Zsolt – Mihai Ardelean, Mihai Turian, Antonio Ilies, Rares Filip, Chris Barbul, Alexandru Jula, Ionus Sandor, Eduard Svab, Leonard Toma, Dragos Ilies, Daniel Vaida si Alexandru Breban.

Clubul zalauan are programat un nou turneu zonal, in perioada 2 – 3 decembrie, Memorialul Gheorghe Ene, la care vor participa cu grupa de copii nascuti in 2003 – 2004. Turneul este programat la Miercurea Ciuc, urmand sa mai fie prezente echipele: CSM Varosi SK Miercurea Ciuc, ACS Kinder Sangeorgiu de Mures si Gloria Bistrita.

Din pacate, cele doua grupe zalauane nu au avut prea multi adversari la nivel de judet, lucru care speram sa nu ii afecteze pe jucatori la cele doua turnee zonale. Daca la Memorialul Gheorghe Ola, Viitorul Zalau s-a luptat cu FC Zalau si Sportul Simleu, la Memorialul Gheorghe Ene, echipa managerului Daniel Sabau a avut un singur adversar la nivelul judetului, Sportul Simleu.

Leave a Comment