Victorie muncită pentru jucătoarele lui Tadici

După o pauză de cinci ani, HC Zalău şi Rapid Bucureşti s-au reîntâlnit într-un duel oficial în Sala Sporturilor din Zalău, jocul fiind câştigat cu scorul de 34 – 29 de echipa managerului Gheorghe Tadici

Handbal Club Zalău a obţinut sâmbătă a cincea victorie din actualul sezon al Ligii Naţionale de handbal feminin, câştigând cu scorul de 34 – 29 disputa de pe teren propriu cu Rapid USL Metrou Bucureşti, formaţie situată pe ultima poziţie în clasament. Partida a fost una disputată, cu excepţia ultimelor zece minute, iar la pauză, Zalăul a intrat la vestiare cu avantaj de numai două goluri, 17 – 15.
Maniera de arbitraj a cuplului format din Octavian Fânaţă şi Ştefan Hendrea a stârnit multe nemulţumiri în tabăra zălăuană şi în tribunele Sălii Sporturilor, dar şi antrenorul oaspetelor, Vasile Mărgulescu, a criticat arbitrajul la finalul jocului.
Începutul de partidă a fost foarte echilibrat, iar cele două formaţii au mers aproape „cap la cap” pe tot parcursul primului mitan. Oaspetele au avut de două ori avantaj de două goluri în partea a doua a primei reprize, dar Zalăul a revenit şi a intrat în avantaj la cabine.
Jocul Zalăului a arătat mai bine în partea secundă, iar în minutul 34, echipa lui Tadici s-a desprins pentru prima dată la patru goluri, 20 – 16. Avantajul s-a menţinut până în minutul 44, iar de la scorul de 26 – 22, oaspetele au revenit, restabilind egalitatea la 27. Ultimele zece minute au fost, din nou, ale Zalăului, care s-a desprins decisiv, reuşind să se impună la o diferenţă de cinci goluri, 34 – 29.
Ambele formaţii au terminat jocul în inferioritate numerică, după ce Nicoleta Binescu a primit cartonaşul roşu în minutul 59, iar de la Zalău, Larisa Tamaş a văzut aceeaşi sancţiune cu câteva secunde înainte de final.
În urma acestei victorii, HC Zalău se menţine pe poziţia a cincea în clasament, cu 16 puncte acumulate, urmând ca în etapa viitoare să evolueze pe terenul formaţiei HC Dunărea Brăila.
HC Zalău: Ana Maria Inculeţ, Adina Mureşan – Sabine Klimek (9), Claudia Constantinescu (7), Diana Puiu (6), Andrada Trif (4), Valentina Bardac (4), Roxana Rob (3), Teodora Bloj (1) şi Ştefania Lazăr. Manager: Gheorghe Tadici. antrenor secund: Elena Tadici
Rapid USL Metrou Bucureşti: Georgeta Gureşoaie, Ioana Simion – Mihaela Doica (7), Lucia Popa (6), Cristina Niculae (4), Alexandra Trifanu (3), Alina Dobrin (2), Alina Moroianu (2), Nicoleta Binescu (2), Iullia Zaremba (2), Andreea Cruceanu (1), Ana Maria Chirigiu, Ramona Geană şi Florica Mitrea. Antrenor: Vasile Mărgulescu

3 Thoughts to “Victorie muncită pentru jucătoarele lui Tadici”

  1. Anonim

    Decisiva accidentarea Iuliei Zaremba

  2. Unul (din sala)

    Chiar a fost o victorie muncita , avand opozitie pe fata , din partea celor doi arbitri , probabil nemultumiti cum au fost primiti si ce li s-a promis dupa meci , ciolan cu fasole si ceapa sa puta bine, cum au fost pe tot parcursul jocului : DOI IMPUTITI !LA GHENA CU EI !Acolo e locul lor !

  3. Dan

    Adevara doi infecti care persiflau echipele si publicul,precum doi nesimtiti fara educatie ce afiseaza. Meritau scuipati de spectatori si de Tadici. Dar…ce sa-ti pui mintea cu ei si cei de la fituica de sport din Sj,cam cu aceleasi merite,deci si recompense ce le merita :cateva flegme… In freza

Leave a Comment