Victorie la scor, dar numai de moral pentru SCM Zalău

Ultima etapă din sezonul regulat a însemnat pentru SCM Zalău doar un meci de uzură în fața celor de la Luceafărul Oradea, zălăuanii nemaiavând nicio șansă la calificarea în play-off. Echipa pregătită de Dorin Toma și Alexandru Pop a evoluat pe terenul orădenilor pregătiți de George Zima, fostul antrenor al Zalăului, în fața cărora s-a impus cu 7 – 2. Diferența de valoare a ieșit în evidență după primele 45 de minute, Zalăul intrând la cabine cu 5 – 0. Adrian Șter a fost omul primei părți, reușind un hattrick pentru SCM Zalău. În repriza secundă, tânărul atacant al Zalăului și-a mai trecut o dată numele pe lista marcatorilor, iar celelalte trei goluri ale zălăuanilor au fost marcate de Răzvan Rotea, Răzvan Dulap și Sergiu Pop.

Pentru gazde au marcat Nandor și Suveg, primul pentru 5 – 1, iar al doilea, pentru 7 – 2.

SCM Zalău a încheiat sezonul regulat pe locul 5, în timp ce orădenii, pe locul 10. Prima etapă din play-out va programa un nou duel între cele două echipe, de această dată, la Zalău. Meciul este programat sâmbătă, 2 aprilie, de la ora 17:00, pe Stadionul Municipal.

 

Sportul Șimleu, înfrângere în ultima etapă a sezonului regulat

Tot în ultima rundă a sezonului regulat, Sportul Șimleu a evoluat în deplasare, împotriva celor de la Someșul Dej, partida disputându-se la Baza Sportivă de la Iclod. Șimleuanii pregătiți de Dacian Nastai au cedat cu 0 – 2, după ce la pauză, dejenii au condus cu 1 – 0. Gazdele au marcat primul gol după numai câteva minute de joc, prin Visic, iar tabela a închis-o Rad, în minutul 90.

După acest rezultat, Sportul Șimleu termină sezonul regulat pe locul șase, la cinci puncte în spatele Zalăului, urmând ca în prima etapă din play-out să evolueze pe teren propriu, cu Progresul Șomcuta Mare.

2 Thoughts to “Victorie la scor, dar numai de moral pentru SCM Zalău”

  1. […] Ultima etapă din sezonul regulat a însemnat pentru SCM Zalău doar un meci de uzură în fața celor de la Luceafărul Oradea, zălăuanii nemaiavând nicio șansă la calificarea în play-off. Echipa pregătită de Dorin Toma și Alexandru Pop a evoluat pe terenul orădenilor pregătiți de George Zima, fostul antrenor al Zalăului, în fața cărora s-a impus cu 7 – 2. Diferența de valoare a ieșit în evidență după primele 45 de minute, Zalăul intrând la cabine cu 5 – 0. Adrian Șter a fost omul primei părți,  » Mai multe detalii […]

  2. Anonim

    Cine răspunde de rezultatul de la scm Zalău că sa pierdut obiectivul principal playoful cine va fi tras la răspundere managerul Pașca marius? antrenor?cine nimeni bugetul merge mai departe promovarea cu pasca nici odată demisia pasca

Leave a Comment