Victorie cu gust amar


Phoenix Şimleu Silvaniei a învins cu scorul de 3 – 2 formaţia CS Banatul Caransebeş în manşa retur din prima fază a Cupei României, dar a ratat şansa de a se califica în sferturile de finală, pierzând cu 1 – 3 disputa din tur

Phoenix Şimleu Silvaniei a obţinut sâmbătă seara prima victorie din actualul sezon, învingând cu scorul de 3 – 2, pe teren propriu, echipa CS Banatul Caransebeş, în manşa retur a Cupei României. Din păcate, este o victorie cu gust amar, având în vedere că şimleuanii au pierdut cu scorul de 1 – 3 disputa din tur, ratând astfel calificarea în sferturile de finală ale competiţiei.
Voleibaliştii pregătiţi de Mircea Abraham s-au impus cu scorul de 25 – 21 în primul set, însă oaspeţii au restabilit egalitatea după actul secund, pe care şi l-au adjudecat la 20. Vrând să demonstreze că pot întoarce rezultatul din tur, jucătorii Phoenix-ului au avut, din nou, o evoluţie bună în setul trei pe care l-au câştigat cu 25 – 22. În setul patru, s-au făcut destul de multe greşeli la serviciu, iar oaspeţii au egalat din nou la seturi după ce s-au impus cu 25 – 18. Soarta calificării era decisă, însă şimleuanii nu au dezarmat, reuşind să câştige cu 15 – 6 setul decisiv.
„Este o victorie, dar este păcat că nu am obţinut şi calificarea. Ne-ar fi interesat şi un parcurs cât mai lung în Cupa României, însă, acum este de domeniul trecutului. Trebuie să ne concentrăm asupra meciurilor din campionat şi să avem evoluţii bune. Este o victorie de moral, mai ales că în prima etapă din campionat vom juca pe teren propriu tot cu Banatul Caransebeş”, a afirmat la finalul jocului Mircea Abraham.
Phoenix Şimleu Silvaniei: Vlad Moisa, Lucian Tofan, Ognjen Duduj, Vlad Cuciureanu, Robert Ţuţea, Ciprian Viţelaru şi Joel Silva – libero. Au mai evoluat: Florin Filip, Dan Florea, Ionuţ Rus şi Preda. Antrenori: Mircea Abraham (principal), Ovidiu Teuşan (secund)

One Thought to “Victorie cu gust amar”

  1. Prof. Marin STEFAN

    De la Baile Govora: Felicitari, baieti (cei de la PHOENIX)! Este, totusi, o… VICTORIE. Fiti optimisti si uniti, mai dezinvolti si mai cooperanti in joc, cu privirea sus, PESTE FILEU!!! Va urez succes in partida de sambata, din primul meci al campionatului si…VA TIN PUMNII ! Marin STEFAN

Leave a Comment