Vicecampioana începe spectacolul la fileu

Sâmbătă, ora 18, Sala Sporturilor

Volei Municipal Zalău – Arcada Galaţi

După trei turnee de verificare din care două a reuşit să le câştige, vicecampioana României, Volei Municipal Zalău, va debuta în noul sezon al Diviziei A1 la finalul acestei săptămâni. Formaţia pregătită de Stoyan Stoev şi Bogdan Nicolae va primi vizita echipei Arcada Galaţi, grupare ce a efectuat o serie de achiziţii importante în această vară şi care speră să ajungă în Final-Four-ul campionatului.
Zălăuanii sunt conştienţi de valoarea adversarului şi cer ajutorul publicului pentru disputa cu formaţia de la malul Dunării.
„Echipa noastră este bine pregătită şi aşteaptă cu încredere primul meci din campionat. Facem un apel la toţi locuitorii Zalăului să vină la sală şi să ne susţină. Sperăm să fie alături de noi nu doar la prima partidă, ci în tot acest campionat. Arcada Galaţi a pierdut turneul pe care l-a organizat, dar acest lucru nu înseamnă că va fi un meci uşor pentru noi. Băieţii s-au antrenat bine în perioada de pregătire, nu avem probleme medicale, iar în meciul de sâmbătă vom vedea care este exact nivelul la care ne aflăm în acest moment”, a declarat antrenorul Stoyan Stoev.
Volei Municipal Zalău a efectuat două transferuri în pauza de vară. Locul universalului Gabriel Cherbeleaţă, care a ajuns la Ştiinţa Explorări Baia Mare, a fost luat de Ciprian Matei. Originar din Botoşani, Matei a revenit în ţară în vara anului trecut după ce a evoluat la formaţia franceză VB Nice, iar în ediţia trecută s-a clasat pe locul şase cu CSM Bucureşti.
„Nu mi-a fost greu să mă acomodez al echipa din Zalău, pentru că sunt şi jucători cu care am colaborat la formaţia din Piatra Neamţ. Mă simt foarte bine la Zalău. Va fi o luptă grea pentru titlul naţional între noi, Constanţa şi Galaţi, dar sper să-mi aduc un aport considerabil la evoluţia echipei şi să obţinem obiectivele pe care ni le propunem, câştigarea campionatului şi a Cupei României”, a declarat Matei.
Conducerea a mai ajuns în această vară la un acord cu tânărul ridicător Filip Constantin, care a evoluat la Steaua în sezonul trecut, acesta urmând să fie rezerva coordonatorului Marin Lescov.
Partida dintre Volei Municipal Zalău şi Arcada Galaţi, din cadrul primei runde, este programată sâmbătă, la ora 18, în Sala Sporturilor.
Programul complet al etapei: Universitatea Cluj – CS Banatul Caransebeş, Unirea Dej – Tomis Constanţa, Volei Municipal Zalău – Arcada Galaţi, LMV Tricolorul Ploieşti – CVM LPS Piatra Neamţ, SCM Craiova – Dinamo Bucureşti, Ştiinţa Explorări Baia Mare – CSM Bucureşti.

One Thought to “Vicecampioana începe spectacolul la fileu”

  1. Gabriel Bebitz

    Nou sistem de lucru la domiciliu!

    Nou sistem de lucru la domiciliu! Selectam colaboratori pentru lucru la domiciliu si care dispun de circa 2 ore libere pe zi. Este necesar calculator, conexiune la internet, cunostinte minime de operare cu documente word si pdf, navigare pe internet. Oferim un curs rapid de instruire gratuita, pas cu pas, plus indrumare personala. Cereti acum detalii la adresa de email: drbebitz2@yahoo.com

Leave a Comment