Verificare reuşită înaintea duelului cu Galatasaray Istanbul

După victoria în trei seturi obţinută luni, pe teren propriu, în faţa Universităţii Cluj, Volei Municipal Zalău nu a avut emoţii nici în deplasarea de sâmbătă, de la Dej, câştigând cu scorul de 3 – 0 duelul cu Unirea din localitate.
Bulgarul Stoev a început jocul cu Filip Constantin pe postul de coordonator, menajându-l pe Marin Lescov pentru partida cu Galatasaray. Acesta din urmă suferise o accidentare la genunchi în timpul antrenamentului de miercuri seara, iar pentru jocul de la Dej nu era refăcut complet. Tânărul Filip l-a suplinit, însă, cu brio pe coordonatorul moldovean.
Actul de debut a fost cel mai disputat, în care zălăuanii s-au impus în prelungiri, cu 27 – 25. Dejul a avut două puncte avans la prima întrerupere tehnică, iar la cea de-a doua a intrat Zalăul în avantaj minim. Antrenorul Stoev nu a fost mulţumit de evoluţia universalului Ciprian Matei, înlocuindu-l pe acesta cu Mihai Tarţa, care a avut o prestaţie bună în disputa de sâmbătă. Dejenii nu au cedat uşor nici în setul al doilea, încheiat cu 25 – 21 în favoarea vicecampioanei. S-a mers „cap la cap” până la prima întrerupere tehnică, după care zălăuanii s-au distanţat uşor pe tabelă, având 16 – 13 la a doua întrerupere tehnică.
Ultimul parţial a fost disputat doar până la punctul nouă, când a şi fost înregistrat ultima dată scor de egalitate pe tabelă. Zălăuanii s-au desprins o dată cu trecerea timpului, au avut 16 – 13 la cea de-a doua întrerupere tehnică şi 25 – 18 în final.
Victoria obţinută în trei seturi pe pe terenul Dejului a fost şi una de moral înaintea partidei de miercuri, când Volei Municipal Zalău va primi vizita echipei Galatasaray Istanbul, într-un meci contând din cadrul manşei retur a optimilor de finală din Cupa CEV. Jocul este programat la ora 18, în Sala Sporturilor.
Volei Municipal Zalău: Filip Constantin, Ciprian Matei, Răzvan Mihalcea, Mihai Gheorghiţă, Marian Bala, Lenardo Dal Bosco şi Adrian Feher – libero. Au mai evoluat: Mihai Tarţa şi Răzvan Olteanu. Antrenori: Stoyan Stoev (principal) şi Bogdan Nicolae (secund)

Leave a Comment