HC Zalău, eşec greu de digerat în ultimul meci pe teren propriu

„Duş rece” pentru HC Zalău în ultimul meci susţinut pe teren propriu din cadrul turului Ligii Naţionale de handbal feminin. Formaţia condusă de Gheorghe Tadici a pierdut cu scorul 23 – 26 partida cu HCM Râmnicu Vâlcea, desfăşurată duminică, în Sala Sporturilor din Zalău.
Jocul Zalăului a suferit mult atât în faza de atac, cât şi în cea de apărare. Vâlcencele au venit extrem de motivate la poalele Meseşului, iar cu ajutorul galeriei venită să-şi încurajeze favoritele, formaţia din Zăvoi a obţinut la Zalău o victorie importantă în economia clasamentului.
Claudia Constantinescu şi Diana Puiu nu s-au aflat în cea mai bună formă, reuşind de puţine ori să treacă de zidul format din Ani-Senocico – Manda – Adespi. Senocico a făcut un joc bun şi pe faza de atac, reuşind să surprindă de multe ori apărarea zălăuană. Vâlcencele au fost parcă mai motivate decât handbalistele zălăuane, iar acest lucru s-a văzut atât pe teren, cât şi în rezultatul de la finalul partidei.
„Nu am câştigat pentru că am jucat foarte prost, iar la cum a arătat echipa astăzi (duminică, n.r.), era greu să obţinem o victorie. Am spus şi după partidele anterioare că jocul echipei nu arată bine, dar în alte meciuri am reuşit să ne impunem până la final. De această dată, nu s-a mai întâmplat acest lucru”, a afirmat la finalul jocului Tiberiu Marc, preşedintele de onoare al clubului zălăuan.
Vom reveni cu alte detalii.

2 Thoughts to “HC Zalău, eşec greu de digerat în ultimul meci pe teren propriu”

  1. Razvan

    CAUTAM colaboratori extrem de seriosi, ambitiosi pentru dezvoltarea unui proiect special in Romania.
    Esti student, pensionar, somer, liber profesionist, etc? Aplica acum pentru acest proiect 100% serios , nu necesita experienta si se lucreaza de acasa fara program impus(full time sau part time ).
    Cunostinte de marketing, promovare, networking, prezinta un plus.
    Castiguri progresive in functie de realizari.
    Curs gratuit de afaceri interactive. Training privat prin email!
    Pentru detalii, trimite acum textul ”Info” la adresa de email: razvan.lead_2011@yahoo.com

  2. Paul

    Inadmisibil sa cenzurati adevarul , despre aceste Dsore comode si lenese , care ne scot peri albi , cu evolutiile lor dezinteresate , jucand fiecare doar pt ea , de parca ar fi singure . Este cazul lui Puiu si Constantinescu , care fac concurs de prostii ,in favoarea adversarului . Ele se cred mari jucatoare si in fapt pun frana echipei si rezultatului . RUSINE!!!

Leave a Comment