Vasile Jula, antrenor FC Zalău: „Meritam să câştigăm la Ineu”

Venită după o serie de insuccese în meciurile de pregătire, înregistrând două victorii, o remiză şi şase înfrângeri, FC Zalău a avut un debut aproape perfect de campionat, remizând, 1 – 1, vineri după-amiază, în deplasarea de la Ineu. Jucătorii pregătiţi de Vasile Jula şi Cristian Oros au avut o evoluţie bună, reuşind să controleze jocul în multe momente.

Din minutul 62, FC Zalău a evoluat în superioritate numerică, iar cu mai multă atenţie la finalizare, zălăuanii puteau obţine primul succes din noul sezon.
Tehnicianul Vasile Jula s-a declarat mulţumit de evoluţia jucătorilor săi, însă consideră că echipa zălăuană merita să se întoarcă acasă cu toate punctele puse în joc. „Per ansamblu, sunt mulţumit de evoluţia băieţilor, cu mici excepţii. Sunt însă probleme care pot fi remediate, prin antrenamente. Mă bucur că există potenţial din partea jucătorilor, fiindcă majoritatea sunt fotbaalişti tineri. Sincer, după evoluţia jocului meritam să câştigăm, însă, având în vedere că am evoluat în deplasare, în faţa unei echipe cu pretenţii, este bine că am obţinut un rezultat de egalitate”, a declarat antrenorul echipei zălăuane.

Alte articole

2 Thoughts to “Vasile Jula, antrenor FC Zalău: „Meritam să câştigăm la Ineu””

  1. Anonim

    bravo lica si mult success incontinuare se vede ca ai schimbat mentalitatea la jucatori,dar cu multa munca seriozitate,disciplina se poate face multe bine la fc zalau hai fc zalau

  2. gipsy

    bravo vasile dar ai mare grija in continuare si nu lasa pe acei colaboratori de langa tine sa si aroge meritele tale

Leave a Comment