Valeria Beşe nu renunţă la handbal: „Nu s-a pus problema să mă retrag din activitate”

Managerul echipei HC Zalău, Gheorghe Tadici, se va putea baza şi în sezonul următor pe serviciile handbalistei zălăuane, Valeria Beşe. Fostul inter al echipei naţionale şi port-drapelul României la Jocurile Olimpice de la Beijing (2008) a dorit să clarifice toate speculaţiile apărute în presă, în ultima perioadă, potrivit cărora, Beşe va pune punct carierei de handbalistă în această vară, din cauza durerilor pe care le acuză la genunchi. Unii chiar s-au dus mai departe cu zvonurile, spunând că relaţia dintre jucătoare şi Gheorghe Tadici s-ar fi răcit în ultima perioadă şi acesta fiind unul dintre motivele pentru care Vali Beşe nu a fost prezentă în cantonamentul de la Cheile Grădiştei.

„Nu s-a pus niciodată problema să mă retrag în această vară din activitate. Ceea ce a apărut în presă sunt numai speculaţii. Am avut anumite probleme personale, dar domnul Tadici a fost alături de mine şi m-a ajutat în această perioadă. Decizia mea este clară, de a continua să joc la HC Zalău, dar numai după ce voi urma un tratament”, ne-a declarat jucătoarea de 33 de ani care a fost remarcată la junioare chiar de antrenorul Gheorghe Tadici.
Pentru o perioadă de cinci ani (2006 – 2011) Valeria Beşe a evoluat la Oltchim Râmnicu Vâlcea, dar a revenit la HC Zalău în urmă cu doi ani, echipă la care doreşte să-şi încheie cariera de handbalistă.

Alte articole

One Thought to “Valeria Beşe nu renunţă la handbal: „Nu s-a pus problema să mă retrag din activitate””

  1. Sanda Oros

    Speculatiile ca de obicei primitive si oligofrene cum sunt si stapanii acelei fituici ce apare in Sj este „sportul”salajan condus de un nevinovat in aparenta handicapat Calinut si cativa „nevinovati”copii , oportunisti de moment si conjunctura … Sa le fie tarana usoara ….!!!!

Leave a Comment