Competiţiile sportive nu lipsesc de Zilele Zalăului

La fel ca la ediţiile anterioare, în programul Zilelor Municipiului Zalău sunt cuprinse şi o serie de întreceri sportive. Competiţii la zece discipline sportive au fost programate pe parcursul a patru zile, primul turneu fiind cel de minifotbal, programat joi, între orele 9 – 14, la Baza Sportivă „Divino” de lângă Sala Sporturilor.

Vineri, începând cu orele 10, vor începe competiţiile de handbal şi volei, programate la sala de sport a Liceului cu Program Sportiv „Avram Iancu” Zalău, respectiv în sala de sport a Grupului Şcolar „Mihai Viteazul”.
Pe platoul din incinta Stadionului Municipal va fi amenajat un ring de box, pe care vineri şi sâmbătă va avea loc o gală internaţională de box. Luptele libere nu vor lipsi nici ele din programul competiţional, acestea urmând să aibă loc în sala de lupte de la Stadion, iar turneul de tenis de masă se va desfăşura tot vineri şi sâmbătă, dar la Sala Sporturilor din Zalău.
Pe terenul amenajat din Parcul Central se vadesfăşura sâmbătă, între orele 9 – 17, un turneu de beach-volley, zi în care este programat şi un concurs de ciclism.
Sâmbătă şi duminică sunt programate şi partide de street-ball, între orele 10 – 18, iar la Baza Sportivă de tenis de câmp de lângă Sala Sporturilor va avea loc, timp de trei zile, un turneu de tenis de câmp.

Leave a Comment