Unirea Mirşid, la primul meci în faza naţională a Cupei României

Miercuri după-amiază sunt programate meciurile din cadrul primei faze a Cupei României la fotbal, etapă în care vor evolua şi două reprezentante ale Sălajului. Câştigătoarea fazei judeţene în Sălaj, Unirea Mirşid, va întâlni tocmai cealaltă reprezentantă a judeţului, FC Zalău, formaţie ce activează în Liga a III-a de fotbal. Echipa din Mirşid este la primul său meci într-o astfel de competiţie, având în vedere că a câştigat în acest an, în premieră, atât Cupa României în Sălaj, cât şi Liga a IV-a.
FC Zalău a fost inclusă în competiţie încă din prima fază din cauza parcursului slab pe care l-a avut în sezonul anterior, când a terminat pe ultimul loc în Seria a V-a.
Chiar dacă FC Zalău provine dintr-o ligă superioară, Unirea Mirşid speră să producă una dintre surprizele primei faze, mai ales că evoluează pe teren propriu. Totul va depinde de lotul pe care-l va avea la dispoziţie antrenorul Marius Cozma, deoarece, în meciul de baraj cu Viitorul Ulmeni, acesta nu a putut dispune de câţiva jucători de bază.
De cealaltă parte, preşedintele Ioan Morar a precizat că nu concepe ca echipa pe care o conduce să se califice în faza a doua a competiţiei, rundă în care vor fi incluse mai multe formaţii din al treilea eşalon.
Partida dintre Unirea Mirşid şi FC Zalău este programată la ora 17:30, pe terenul din Popeni.

Leave a Comment