Un zălăuan devenit campion european la jiu-jitsu a ajuns după gratii

A practicat fotbalul la cel mai înalt nivel, a evoluat chiar și la echipe din Italia, dar în ultima perioadă s-a axat pe sporturile de contact. Claudiu Băican a apărat și buturile echipelor FC Zalău și SCM Zalău, aceasta, după ce, la 24 de ani a evoluat în Liga I, la Săgeata Năvodari. A practicat boxul, luptele de MMA, dar cel mai mult i-a plăcut jiu-jitsu brazilian, sport în care, la începutul anului 2022, a devenit campion european.

Recent, fostul portar din Liga I a ajuns după gratii, fiind acuzat de punere în circulație a valorilor falsificate sau dobândirea de instrumente de plată fără numerar falsificate în formă continuă. Prima sentință a fost “trei ani de închisoare cu suspendare”, dar procurorul de caz a făcut recurs, iar a doua sentință a fost “trei ani și șase luni de închisoare cu executare”.

Băican se află în arest la Penitenciarul Oradea, însă avocatul acestuia intenționează să facă recurs la Înalta Curte de Casație și Justiție a României.

 

2 Thoughts to “Un zălăuan devenit campion european la jiu-jitsu a ajuns după gratii”

  1. […] A practicat fotbalul la cel mai înalt nivel, a evoluat chiar și la echipe din Italia, dar în ultima perioadă s-a axat pe sporturile de contact. Claudiu Băican a apărat și buturile echipelor FC Zalău și SCM Zalău, aceasta, după ce, la 24 de ani a evoluat în Liga I, la Săgeata Năvodari. A practicat boxul, luptele de MMA, dar cel mai mult i-a plăcut jiu-jitsu brazilian, sport în care, la începutul anului 2022, a devenit campion european. Recent, fostul portar din Liga I a ajuns după gratii, fiind acuzat… Citeste mai mult […]

  2. […] A practicat fotbalul la cel mai înalt nivel, a evoluat chiar și la echipe din Italia, dar în ultima perioadă s-a axat pe sporturile de contact. Claudiu Băican a apărat și buturile echipelor FC Zalău și SCM Zalău, aceasta, după ce, la 24 de ani a evoluat în Liga I, la Săgeata Năvodari. A practicat boxul, luptele de MMA, dar cel mai mult i-a plăcut jiu-jitsu brazilian, sport în care, la începutul anului 2022, a devenit campion european. Recent, fostul portar din Liga I a ajuns după gratii,  » Mai multe detalii […]

Leave a Comment