Un fost jucător al clubului Viitorul revine în România pentru a evolua la Sportul Şimleu

Dacă înainte cu câteva zile de începerea campinatului, Sportul Şimleu părea să aibă un lot destul de subţire, formaţia condusă de George Zima are astăzi în componenţă câţiva jucători cu experienţă, o parte dintre ei jucători consacraţi, ce au evoluat chiar şi la nivelul Ligii I. Printre achiziţiile făcute de conducerea clubului se numără şi doi jucători „de culoare”, Ismael Guiti şi „omul foarfecă” – Gueye Mansour, ultimul evoluând chiar şi la nivelul Ligii I. În urmă cu o săptămână, gruparea de la poalele Măgurii a mai făcut o echiziţie, Dan Ilie Martin, un jucător originar din Zalău, dar care a făcut junioratul în Spania, iar ultima dată a activat la o formaţie de Liga I din Andora. Martin a plecat cu părinţii săi în Spania încă de la vârsta de 8 ani, începând acolo fotbalul.
Sportul Şimleu nu a „închis” seria achiziţiilor, dorind să mai transfere un fost jucător al clubului Viitorul. Este vorba despre Bodiş Norbert, fotbalist ce a început fotbalul la clubul condus de Daniel Sabou, pentru care a activat timp de opt ani. De la Viitorul Bodiş s-a transferat la Academia de Fotbal „Bozsik Josef” din Nyiregyhaza, în 2012, iar trei ani mai târziu a ajuns la formaţia Balmazujvaros.
Dorit de antrenorul George Zima, preşedintele Sportul Şimleu, Ioan Gurzău, a precizat că în transferul se va perfecta în cursul acestei săptămâni.
Bodiş Norbert are 23 de ani şi evoluează pe postul de mijlocaş.

2 Thoughts to “Un fost jucător al clubului Viitorul revine în România pentru a evolua la Sportul Şimleu”

  1. Anonim

    Petarde și fumigene vrajala ala Zima maninca bani noștri dejaba

  2. andrei

    simleuanii? iar is trimisi pe sate?

Leave a Comment