Ultima deplasare a returului

Etapa a XXV-a a Ligii Naţionale programează şi duelul dintre HCM Roman şi HC Zalău, formaţii situate una lângă cealaltă în clasament. Romaşcanele pregătite de Florin Pera, unul dintre secunzii pe care fostul selecţioner Gheorghe Tadici i-a avut la echipa naţională, se situează pe locul cinci, cu 41 de puncte acumulate, în timp ce HC Zalău ocupă poziţia a şasea, cu 37 de puncte.
„HCM Roman este o echipă cu o linie de nouă metri redutabilă, dar toate posturile sunt dublate cu jucătoare valoroase. O au ca pivot pe Raluca Ivan, care, după părerea mea este cel mai bun pivot din România la ora actuală. În poartă o au pe Timoşenko, portartul echipei Ucrainei, care, dacă prinde o zi bună înseamnă 50 la sută din echipă. Am înţeles că cei de la Roman i-au şi prelungit contractul pentru încă doi ani. Au şi extreme bune. Din punct de vedere al lotului sunt peste noi, dar vom încerca să facem un joc bun”, a afirmat managerul Gheorghe Tadici.
Partida dintre HCM Roman şi HC Zalău este programată duminică, de la ora 11, în Sala Sporturilor din Roman.
Programul complet al etapei: CSM Bucureşti – SC Mureşul Târgu Mureş, HCM Râmnicu Vâlcea – HC Dunărea Brăila, Universitatea Neptun Constanţa – SCM Craiova, HCM Roman – HC Zalău, ASC Corona Braşov – „U” Alexandrion Cluj, CSM Cetate Devatrans – CSM Ploieşti, HCM Baia Mare – CSM Unirea Slobozia.

4 Thoughts to “Ultima deplasare a returului”

  1. […] Etapa a XXV-a a Ligii Naţionale programează şi duelul dintre HCM Roman şi HC Zalău, formaţii situate una lângă cealaltă în clasament. Romaşcanele pregătite de Florin Pera, unul dintre secunzii pe care fostul selecţioner Gheorghe Tadici i-a avut la echipa naţională, se situează pe locul cinci, cu 41 de puncte acumulate, în timp ce HC Zalău ocupă poziţia a şasea, cu 37 de puncte. “HCM Roman este o echipă cu o linie de nouă metri redutabilă, dar toate posturile sunt dublate cu jucătoare valoroase. O au ca pivot pe Raluca Ivan, care, după părerea mea este cel mai bun pivot din …read more […]

  2. Ben

    Caut colaboratori pentru publicare anunturii
    Se lucreaza comod de acasa maxim 3 ore pe zi,in functie de abilitati
    Cerinte:necesar calculator
    -conexiune internet
    -rabdare
    -cunostinte minime PC
    -seriozitate
    -perseverenta
    -atentie la detalii
    Nu este necesara experienta.
    Instruire gratuita oferita sub forma unor lectii prin mail.
    Veti trece mai intai prin instruire apoi daca doriti,o sa incepeti sa lucrati.
    Program part-time.
    Important:nu cereti detalii pe facebook.
    Acest proiect vizeaza piata americana a cartilor electronice.
    Pt. informatii trimiteti textul ,,info” la adresa serenamarco@msn.com
    Oferim si solicitam seriozitate!
    In caz ca nu primiti o lectie din probleme tehnice va rog sa ma anuntati!
    Raspunsul la informatiile solicitate o sa-l primiti in maxim 24 ore.

  3. Romanul are jucatoare bune,cu contracte mari,si investitii mari . Numai jucatoare cu expierenta mare. Zalaul si-depasit conditia la ce echipa are fata de Braila si echipele din spate ,Valcea,Ploiesti,Deva,….cu exceptia Tg Mures, Slobozia !

Leave a Comment