„Fuziunea nu se face doar pe hârtie”: Copreședinții PNL, Alina Gorghiu și Vasile Blaga, au vizitat Sălajul

Punctuali și extrem de încântați de rezultatele pe care le-au putut vedea „pe viu”, la organizația PNL Sălaj, copreședinții PNL Alina Gorghiu și Vasile Blaga și-au încheiat vizita în municipiul Zalău participând la o întâlnire cu presa sălăjeană, la sediul din Piața Iuliu Maniu. Alina Gorghiu a ținut să-și înceapă discursul mulțumind copreședinților organizației sălăjene, Radu Căpîlnașiu și Lucian Bode, prezenți și ei la conferința de presă care a avut loc joi la Zalău.

„Această fuziune reprezintă un proiect de o anvergură fără precedent în politica românească. Fuziunea se află pe făgașul ei firesc, iar în județul Sălaj suntem bucuroși să constatăm că acest proces s-a încheiat cu succes în toate localitățile județului” a spus Alina Gorghiu. Aceasta a acuzat actuala guvernare că se folosește de declarații total neadevărate, pentru a câștiga, firește, capital politic și credibilitate, declarații care arată că în sânul alianței din opoziție există tensiuni, neînțelegeri și chiar conflicte. Copreședinta PNL a dezavuat toate aceste informații care potrivit domniei sale „sufocă presa centrală și prin ea dezinformează grav opinia publică”. Cei doi președinți au subliniat că, un pas important în această fuziune este identificarea viitorilor candidați pentru alegerile viitoare. „Aceștia trebuie să știe că electoratul se așteaptă la integritate, probitate și lipsa oricăror suspiciuni de corupție din partea viitorilor candidați” a spus Gorghiu. Vasile Blaga a felicitat la rândul lui organizația sălăjeană PNL și a subliniat faptul că PNL reprezintă la ora actuală principala forță politică din România. „Avem un plan de guvernare atent elaborat, la care au luat parte membri din conducerea organizațiilor județene. Un plan la care am lucrat extrem de mult și atent, și vă pot spune că nu seamănă deloc cu planul de guvernare făcut într-o noapte, de actualul guvern” a spus, ironic, Blaga. Au fost reamintite obiectivele principale ale acestui partid și anume, numărul unu  în alegeri și peste 50 la sută câștig în alegerile parlamentare. Cei doi copreședinți au pus accentul pe dovezile de incapacitate ale actualei guvernări de a gestiona problemele țării, criticând totodată aspru măsurile și sancțiunile aplicate în urma controalelor ANAF pe care le consideră aberante. „S-a lovit în micul comerciant, crezându-se că închiderea unei cofetării, pentru un plus de 1 leu și optzeci de bani duce la eradicarea evaziunii fiscale din România. ANAF omoară câinele, ca să-l scape de purici. Și-au dat seama că toată această acțiune a fost un fiasco iar acum vor să schimbe legea”  a spus Alina Gorghiu.

Radu Căpîlnașiu și Lucian Bode au ținut să le mulțumească șefilor PNL pentru vizita în Sălaj, a opta vizită pentru Vasile Blaga și cea de-a doua, oficială, a Alinei Gorghiu, la Zalău.

11 Thoughts to “„Fuziunea nu se face doar pe hârtie”: Copreședinții PNL, Alina Gorghiu și Vasile Blaga, au vizitat Sălajul”

  1. […] “Această fuziune reprezintă un proiect de o anvergură fără precedent în politica românească. Fuziunea se află pe făgașul ei firesc, iar în județul Sălaj suntem bucuroși să …read more […]

  2. […] “Această fuziune reprezintă un proiect de o anvergură fără precedent în politica românească. Fuziunea se află pe făgașul ei firesc, iar în județul Sălaj suntem bucuroși să …read more […]

  3. Ultimul liberal

    Bode: “Promisiuni electorale neonorate, proasta administrare a regiilor şi a societăţilor aflate în subordinea Primăriei. Un exemplu clar este E-star Distriterm. Pe noi, nu incompatibilitatea lui Radu Căpîlnaşiu ne interesează, ci incompetenta în actul administrativ”
    Capilnasiu: “Afisajele domnului Bode arata ca toate drumurile duc la Roma. Si la Valcau. Cred ca tipul acesta de campanie nu arata decat disperarea lui Bode, simte ca-i fuge pamantul de sub picioare. Nemaifiind gropi pe DN 1H in care sa se agate, ii aluneca drumul de sub picioare”

  4. ion ion

    Blaga (falcosule)….nu ai facut nimic pentru Bihor,cum sa faci pentru o tara.Ai uitat ce bina a-ti guvernat,vai de mama voastra.Cine mai crede in voi cu programele voastre fantoma….plan de guvernare atent elaborat,pentru cine sau tot pentru voi cei mai mari hoti postdecembristi.Explicati oameni buni cum vine asta,noi vom face…dar a-ti fost exact acolo si nu a-ti facut decat minuni…a-ti taiat pensii la saraci in timp ce voi furati cu sutele de milioane de euro….

  5. ALEX

    Există mai mult aur în creierul omului decât în pământ. Asta scrie celebrul Napoleon Hill în cartea ”De la idee la bani”. Căutăm urgent colaboratori part-time care vor să câștige bani în timpul liber, într-un proiect unic la nivel mondial. Oferim contract de comision. Pentru mai multe detalii, trimiteți mesajul PROIECT la adresa de email alexiepopescu@yahoo.ro

  6. Anonim

    BODE-trezeste-te pnl la guvernare niciodata, ne-am saturat de hoti si incompetenti vedeti ca veti ramane fara prim-ministru cat de curand.

  7. Anonim

    Ce vad in poza: Un hot imobiliar, un pui de securist, un vames si o pacatoasa.

  8. Ion

    Ori de câte ori descoperiţi realizări măreţe, descoperiţi şi o persoană care ştie clar ce vrea să facă şi care este dispusă să facă orice e necesar, oricât de mult ar dura, pentru a-şi duce planul la bun sfârşit. Asta scrie celebrul Brian Tracy în cartea ”Succesul în viață”. Căutăm urgent colaboratori part-time care vor să câștige bani în timpul liber, într-un proiect unic la nivel mondial. Oferim contract de comision. Pentru mai multe detalii, trimiteți mesajul PROIECT la adresa de email: ionvio9@gmail.com

  9. Dora

    Foarte mulţi dintre oameni îşi blochează singuri accesul la această sursă infinită de putere prin gândurile lor de sărăcie, de îndoială şi de teamă, care împiedică afluxul de prosperitate în viaţa lor. Asta scrie celebrul Bob Proctor în cartea ”Te-ai născut bogat”. Căutăm urgent colaboratori part-time care vor să câștige bani în timpul liber, într-un proiect unic la nivel mondial. Oferim contract de comision. Pentru mai multe detalii, trimiteți mesajul PROIECT la adresa de email: dora.ciurlau@gmail.com

  10. ardeleanul

    buna ziua,
    cautam persoane care sa ofere oferte la ofertele postacilor care ofera oferte fara oferte 🙂

Leave a Comment