Turneu internaţional de handbal la poalele Meseşului

La o săptămână după revenirea din cantonamentul de la Cheile Grădiştei, Handbal Club Zalău va organiza o nouă ediţie a „Cupei Consiliului Judeţean Sălaj”, un turneu internaţional la care au fost invitate trei echipe. Alături de jucătoarele managerului Gheorghe Tadici vor mai fi prezente handbalistele cluburilor NKSE Bekescsabai, DVCS Debrecen şi Universitatea Cluj.
Competiţia va începe vineri dimineaţa, cu partida dintre HC Zalău şi formaţia ungară Bekescsabai, urmată de disputa dintre Universitatea Cluj şi DVCS Debrecen, programată la ora 11:15. În aceeaşi zi, de la ora 17, va avea loc duelul dintre Universitatea Cluj şi NKSE Bekescsabai, iar ziua se va încheia cu jocul dintre HC Zalău şi DVCS Debrecen, programat la ora 18:45.
Turneul va continua sâmbătă, cu disputa dintre NKSE Bekescsabai şi DVCS Debrecen, programat la ora 10, iar la ora 12 va avea loc meciul dintre HC Zalău şi Universitatea Cluj.
Festivitatea de premiere este programată la ora 13:45.

2 Thoughts to “Turneu internaţional de handbal la poalele Meseşului”

  1. Suporter

    Cel mai tare turneu de handbal care se desfasoara in Romania , in aceasta perioada de intrerupere . BRAVO organizatorilor ! Succes !

  2. Anonim

    „Domnule Suporter”, cum sa fie cel mai tare turneu? Echipele din Ungaria nu mai sunt ce au fost. De fapt handbalul din Ungaria nu mai este ce a fost… Echipele astea doua din Ungaria au fost batute mai mereu de HC Zalau. E bine insa ca sunt jocuri de pregatire si poate sa vina publicul la sala sa vada handbal. Pana la urma echipa de handbal din Zalau este cea mai iubita echipa din judet daca ne uitam la cat public se aduna in tribunele salii sporturilor la meciurile oficiale. Doamne ajuta sa termine echipa in prima jumatate a clasamentului. Succes fetelor! Craciun fericit si An nou fericit! La multi ani!

Leave a Comment