De zece ani, Moşul este nelipsit de la Viitorul Zalău

Viitorul Zalău rămâne o familie, iar acest lucru a fost demonstrat încă o dată luni seara, la Casa de Cultură a Sindicatelor, unde copiii şi juniorii din cadrul acestui club au primit daruri din partea Moşului, în semn de recompensă pentru rezultatele obţinute de-a lungul anului.
Nici în acest an nu au lipsit oficialităţile locale, fiind prezent Claudiu Bârsan – viceprimarul Zalăului, Valer Crişan – vicepreşedintele Consiliului Judeţean Sălaj, Gelu Cordea – şeful Poliţiei Municipiului Zalău şi Dinu Iancu Sălăjanu – directorul Casei de Cultură a Sindicatelor. Acesta din urmă a prezentat şi un scurt moment artistic de colinde alături de Darius Stoica, un tânăr ce studiază vioara de câţiva ani la Liceul de Artă „Ioan Sima”. De altfel, Darius Stoica a încântat publicul prezent şi cu un moment la vioară, interpretând fragmente din piese compuse de marii violonişti ai lumii.
De la eveniment nu a putut lipsi Daniel Sabou, membru fondator al acestui club, actualmente preşedinte al Asociaţiei Judeţene de Fotbal (AJF) Sălaj.
„Mă bucur foarte mult că acest eveniment „Vine Moşul la Viitorul”, a putut deveni o tradiţie, iar în cei zece ani am reuşit să aducem nume importante din fotbalul românesc. Un exemplu pentru copiii noştri cred că pot fi şi cei care au început fotbalul la acest club, iar astăzi evoluează în primele eşaloane din fotbalul românesc. Vreau să-i felicit atât pe copii, cât şi pe antrenori pentru rezultatele din acest an, cu toate că, întotdeauna este loc de mai bine. Vreau să le mulţumesc părinţilor care au ales să-şi aducă copiii la acest club, fiindcă rezultatele înregistrate de-a lungul anilor demonstrează profesionalismul cu care se lucrează Viitorul”, a declarat Daniel Sabou.
Alexandru Gudea, Răzvan Moisi, Alex Neagotă, Cristian Man şi Alex Băican sunt tinerii care au început fotbalul la Viitorul şi care luni seara au fost alături de actualii componenţi ai clubului pentru a le înmâna cadourile din partea Moşului.

Leave a Comment