Trucuri despre cum să câștigi la pariuri sportive

În lumea pariurile sportive, există ponturi la pariuri, trucuri, strategii menite să-i ajute pe pariori să aibă succes la pariuri sportive online. Acestea se găsesc pe nenumărate site-uri cu informații despre pariuri.

Cu toate acestea, nimeni nu poate spune că succesul este garantat. Când pariezi nu te lupți cu casele de pariuri, ci cu norocul. Acesta poate fi de partea ta dacă dai dovadă de răbdare și disciplină și analizezi cu atenție ponturi pariuri experti. Nu putem vorbi de magie în cazul pariurilor sportive, ci doar de mult studiu.

Cu cât te informezi mai mult cu privire la pariuri, cu cât îți faci strategii mai bune și le respecți cu sfințenie, cu atât șansele de câștig sunt mai mari. Pe de altă parte, cu cât ții cont mai mult de diverse ponturi la pariuri azi, cu atât posibilitatea ca norocul să-ți surâdă este mai mare.

Care este secretul câștigurilor la pariuri?

Există multe secrete legate de pariuri, dar în cele ce urmează îți vom dezvălui doar câteva. Nu sunt trucuri pentru a învinge casele de pariuri, ci doar metode care te vor ajuta să recuperezi ce au pierdut alți pariori. Cu alte cuvinte, aceste trucuri te vor ajuta să plasezi pariuri profitabile pe termen lung.

Evită să plasezi pariuri la cote mici

Mulți pariori cred că este o formulă sigură plasarea unui pariu la o cotă mică. Acest lucru este foarte posibil, dar  câștigurile vor fi foarte mici. Merită oare să plasezi un astfel de pariu? Iată un exemplu care te va pune pe gânduri:

Într-un meci de tenis în care joacă Rafael Nadal împotriva oricărui adversar, casele de pariuri ar putea fi obligate să ofere o cotă de 1,05 sau mai mică. Aici se pot comite două greșeli foarte frecvente, așa-numita teorie a valorii (care este orice teorie economică care încearcă să explice valoarea de schimb sau prețul bunurilor și serviciilor) și punerea în pericol a bugetului (a sumei de care dispui pentru pariuri sau pe care ai depus-o în conturile diferitelor case de pariuri).

Cel mai bun exemplu este următorul, continuând pariurile pe tenis. Este vorba despre un meci în care victoria lui Nadal are o cotă de 1,05.

Teoria valorii: cota redusă reprezintă o probabilitate de 99,05 la sută. Deci, în acest caz trebuie pariat numai atunci când opțiunile pe care le ai de a obține profit pot reprezenta o sumă bună. Nu poți majora cota, deoarece nu îți va oferi un rezultat bun, deoarece acele cote abia oferă o valoare minimă.

 

Pui în pericol bugetul: atunci când cotele sunt foarte mici înseamnă că există un favorit clar și atunci există tentația de a paria. În acest moment există tendința de a risca un procent foarte mare din bugetul pentru pariuri. Este o greșeală pe care pariorii o pot comite foarte ușor.

Este indicat să nu pariezi la cote atât de mici, pentru că vei paria sume mari și vei câștiga puțin. Nu merită.

Nu plasa pariuri combinate

Aceste pariuri îți pot complice viața, deoarece riscul de a-ți pierde investiția este foarte mare. Există mulți pariori care recomandă acest tip de pariu, dar există multe motive pentru a nu-l plasa. Fiindcă există mai multe opțiuni de plasare a unor pariuri de succes, cu toate că șansele de câștig ar fi mult mai mari, posibilitatea ca toate opțiunile sau previziunile să fie corecte, este foarte mică.

Când pariezi ține cont de rațiune nu de ceea ce-ți spune inima

Când pariezi trebuie să gândești ca un parior, nu ca un fan înfocat al unei echipei sau unui jucător. Pariurile tale nu trebuie să se bazeze pe preferințele tale, ci trebuie să fie cât mai obiective posibil.

Dacă există un meci în care joacă echipa ta favorită, dar diferența dintre ea și echipa rivală este mare, mai bine nu pariezi.

Acestea fiind zise, îți recomandăm ca atunci atunci când pariezi să iei în considerare reducerea marjelor sau optimizarea spread-urilor și gestionarea corespunzătoare a bugetului. Cu alte cuvinte, te sfătuim să pariezi inteligent, pentru a avea succes la pariuri.

De asemenea, te sfătuim să nu pariezi când ești sub influența alcoolului, deoarece poți comite greșeli care pot contribui la pierderea bugetului. Nu uita să profiți de bonusurile oferite de casele de pariuri pentru a reuși să reduci riscurile în momentul plasării unui pariu. Mult succes îți dorim!

Leave a Comment