Tricolorii se prăbuşesc în clasamentul FIFA

Rezultatele catastrofale înregistrate de echipa naţională în această lună au urmări imediate. Cele trei înfrângeri se vor reflecta în clasamentul FIFA, acolo unde echipa naţională urmează să coboare şase locuri în ierarhie.

Potrivit siteului football-ranking.com, România va ocupa poziţia a 54-a la următoarea afişare, care va avea loc pe 23 iunie. În acest moment, tricolorii se situează pe poziţia 48.

Cea mai slabă clasare a naţionalei din istorie a fost înregistrată în perioada februarie 2011 – septembrie 2012, atunci când când echipa noastră a ocupat locul 57. În acest moment nu suntem foarte departe de o contraperformanţă istorică.

Adversarele noastre din Liga Naţiunilor, mai slab cotate, au însă motive de satisfacţie, Muntengru va urca trei poziţii în clasamentul FIFA (de pe 70, pe 67), Bosnia două locuri (59 – 57) şi Finlanda tot două locuri (57 – 55).

 

Articol publicat în cadrul parteneriatului dintre cotidianul Magazin Sălăjean şi ziarul Bursa. www.bursa.ro

2 Thoughts to “Tricolorii se prăbuşesc în clasamentul FIFA”

  1. […] Rezultatele catastrofale înregistrate de echipa naţională în această lună au urmări imediate. Cele trei înfrângeri se vor reflecta în clasamentul FIFA, acolo unde echipa naţională urmează să coboare şase locuri în ierarhie. Potrivit siteului football-ranking.com, România va ocupa poziţia a 54-a la următoarea afişare, care va avea loc pe 23 iunie. În acest moment, tricolorii se situează pe poziţia 48. Cea mai slabă clasare a naţionalei din istorie a fost înregistrată în perioada februarie 2011 – septembrie 2012, atunci când când echipa noastră a ocupat locul 57. În acest moment… Citeste mai mult […]

  2. […] Rezultatele catastrofale înregistrate de echipa naţională în această lună au urmări imediate. Cele trei înfrângeri se vor reflecta în clasamentul FIFA, acolo unde echipa naţională urmează să coboare şase locuri în ierarhie. Potrivit siteului football-ranking.com, România va ocupa poziţia a 54-a la următoarea afişare, care va avea loc pe 23 iunie. În acest moment, tricolorii se situează pe poziţia 48. Cea mai slabă clasare a naţionalei din istorie a fost înregistrată în perioada februarie 2011 – septembrie 2012, atunci când când echipa noastră a ocupat locul 57.  » Mai multe detalii […]

Leave a Comment