Trei zile de volei în Sala Sporturilor „Gheorghe Tadici”

După ce a participat la două turnee de verificare, unul la Galaţi, iar altul la Craiova, Sport Club Municipal Zalău va organiza un turneu amical în Sala Sporturilor „Gheorghe Tadici”. Evenimentul este programat în perioada 22 – 24 septembrie, fiind invitate echipele: Ştiinţa Bucureşti, Ştiinţa Explorări Baia Mare şi Unirea Dej. După trei puncte obţinute la Galaţi şi patru puncte în turneul de la Craiova, formaţia zălăuană speră la mai mult în competiţia de la poalele Meseşului, care va debuta la ora 16:30, cu partida dintre Ştiinţa Explorări Baia Mare şi Unirea Dej. SCM Zalău va juca de la ora 18:30, adversară fiind Ştiinţa Bucureşti.

Vineri, începând cu ora 16:30, Unirea Dej se va duela cu Ştiinţa Bucureşti, iar de la ora 18:30, SCM Zalău va înfrunta Ştiinţa Explorări Baia Mare. În ultima zi a turneului, băimărenii pregătiţi de Marius Botea vor întâlni Ştiinţa Bucureşti începând cu ora 13, iar de la ora 15, în ultimul duel al turneului, SCM Zalău va întâlni Unirea Dej.

Va fi ultima verificare dinaintea noului sezon competiţional, care va debuta în luna octombrie, Zalăul urmând să evolueze în prima etapă pe terenul echipei Dinamo Bucureşti. Echipa condusă de sârbul Dragan Kobijski şi Marius Lazăr va evolua tot în deplasare şi în runda secundă, pe terenul celor de la Ştiinţa Explorări Baia Mare, urmând ca primul duel în faţa propriilor suporteri să aibă loc abia în etapa a III-a, când la poalele Meseşului va ajunge campioana României, Arcada Galaţi.

 

3 Thoughts to “Trei zile de volei în Sala Sporturilor „Gheorghe Tadici””

  1. […] După ce a participat la două turnee de verificare, unul la Galaţi, iar altul la Craiova, Sport Club Municipal Zalău va organiza un turneu amical în Sala Sporturilor „Gheorghe Tadici”. Evenimentul este programat în perioada 22 – 24 septembrie, fiind invitate echipele: Ştiinţa Bucureşti, Ştiinţa Explorări Baia Mare şi Unirea Dej. După trei puncte obţinute la Galaţi şi patru puncte în turneul de la Craiova, formaţia zălăuană speră la mai mult în competiţia de la poalele Meseşului, care va debuta la ora 16:30, cu partida dintre Ştiinţa Explorări Baia Mare… Citeste mai mult […]

  2. […] După ce a participat la două turnee de verificare, unul la Galaţi, iar altul la Craiova, Sport Club Municipal Zalău va organiza un turneu amical în Sala Sporturilor „Gheorghe Tadici”. Evenimentul este programat în perioada 22 – 24 septembrie, fiind invitate echipele: Ştiinţa Bucureşti, Ştiinţa Explorări Baia Mare şi Unirea Dej. După trei puncte obţinute la Galaţi şi patru puncte în turneul de la Craiova, formaţia zălăuană speră la mai mult în competiţia de la poalele Meseşului, care va debuta la ora 16:30,  » Mai multe detalii […]

Leave a Comment