Trei puncte cu emoţii pentru SCM Zalău

SCM Zalău, liderul seriei a X-a din Liga a III-a, a obţinut vineri primul succes din acest an într-un meci oficial. Echipa pregătită de Cristian Lupuţ s-a impus cu 3 – 2, pe teren propriu, în faţa celor de la Olimpia 1921 Satu Mare, formaţia de pe penultimul loc. Aceasta, după ce în urmă cu o săptămână, zălăuanii au terminat la egalitate, 0 – 0 duelul de pe terenul ultimei clasate, Minaur Baia Mare.
În partida de vineri, SCM Zalău a deschis repede scorul, în minutul 5, prin Stefan Nikolic, care a deviat balonul în plasă dintr-un metru, după o centrare de pe partea stângă. Până la pauză, zălăuanii nu au mai impresionat cu nimic, în timp ce oaspeţii au avut o posesie mai bună, dar şi un şut în transversala porţii apărate de Bogdan Miron. Imediat după reluare, Olimpia a restabilit egalitatea, relansând meciul. După un prim sfert de oră destul de anost, Zalăul a avut două momente bune în decurs de cinci minute, marcând de două ori în poarta oaspeţilor. Zălăuanul Alex Mare şi Pătraş au fost cei care au dus scorul la 3 – 1. Se părea că Zalău va câştiga fără emoţii, dar oaspeţii nu s-au mulţumit şi au mai marcat o dată cu câteva minute înainte de final. În prelungiri, zălăuanii au avut ceva emoţii, dar în cele din urmă au bifat primul succes din 2024, menţinându-se la opt puncte în faţa ocupantei locului secund, CSM Olimpia Satu Mare, pe care o va întâlni în etapa viitoare, în deplasare.

One Thought to “Trei puncte cu emoţii pentru SCM Zalău”

  1. […] SCM Zalău a deschis repede scorul, în minutul 5, prin Stefan Nikolic,… Articolul Trei puncte cu emoţii pentru SCM Zalău apare prima dată în Magazin Sălăjean. Citeste mai […]

Leave a Comment