Trei culturişti de la CS Alfa Zalău, calificaţi în finala Campionatul Naţional

Raul Elias Rad, Nicolae Raul Tărău şi Raul Andreass Marian au obţinut calificarea în finala Campionatului Naţional de Culturism, în urma evoluţiei avute la etapa zonală de la Mediaş

Dacă în anii anteriori, Federaţia Română de Culturism şi Fitness organiza patru faze zonale înaintea finalei Campionatului Naţional, în acest an, cluburile afiliate la Federaţie au fost împărţite în două zone. În aceste condiţii, numărul participanţilor la etapa zonală a fost mult mai mare decât în anii anteriori, astfel că la zona de la Mediaş, unde au participat şi trei sportivi de la CS Alfa Zalău, au mai fost prezenţi culturişti din Alba, Arad, Bihor, Bistriţa-Năsăud, Braşov, Caraş-Severin, Cluj, Covasna, Harghita, Hunedoara, Maramureş, Mureş, Satu Mare, Suceava şi Timiş.
Dintre sportivii antrenaţi de Liviu Unguruşan, cel mai bun rezultat l-a obţinut Raul Elias Rad, care s-a clasat pe primul loc la categoria 75 de kilograme (juniori II). Nicolae Raul Tărău a ocupat poziţia secundă la categoria 70 de kilograme (juniori I), iar cel de-al treilea reprezentant al clubului, Raul Andreeass Marian, s-a situat pe locul cinci în proba de bodybuilding clasic, la categoria juniori-open.
În urma rezultatelor înregistrate la faza zonală de la Mediaş, cei trei culturişti de la CS Afla Zalău s-au calificat la finala Campionatului Naţional, programată în perioada 31 martie – 2 aprilie, la Târgu Mureş.

Leave a Comment