Trei cluburi de karate din Ardeal, în cantonament la Ştrandul Termal „Broscărie”

CS Terra Kid Zalău efectuează în această săptămână un stagiu de pregătire la Ştrandul Termal „Broscărie”, la care mai participă cluburile Voinţa Cluj şi CS Budo Kurai Samurai Hunedoara

Cei mai valoroşi 26 de sportivi ai CS Terra Kid Zalău efectuează în această săptămână un stagiu de pregătire la Ştrandul Termal „Broscărie”. Alături de clubul zălăuan se mai pregătesc sportivi de la cluburile Voinţa Cluj şi Budo Kurai Samurai Hunedoara, al doilea fiind clubul la care Marincaş a activat cu dublă legitimare până în urmă cu patru ani.
„În fiecare an efectuăm un stagiu de pregătire în acest loc, fiindcă este una în care sportivii se simt bine şi ne putem desfăşura antrenamentele în condiţii bune. Voinţa Cluj a mai fost cu noi în cantonament la Ştrandul Termal „Broscărie”, iar CS Budo Kurai Samurai Hunedoara vine pentru prima dată în acest an. Am început stagiul luni, împreună cu cei de la Cluj, iar acum urmează să ajungă sportivii din Hunedoara”, ne-a informat instructorul CS Terra Kid Zalău, Călin Marincaş.
CS Terra Kid Zalău şi Voinţa Cluj au fost pentru prima dată în cantonament în acest loc în 2007. Cele două cluburi au efectuat pregătirea centralizată împreună şi în 2008, tot la Ştrandul Termal „Broscărie”, iar în 2009, alături de clubul zălăuan s-a aflat în cantonament şi UAMT Universitatea Agora Oradea.
După ce vor încheia stagiul de pregătire centralizată, sportivii pregătiţi de Călin Marincaş vor continua antrenamentele pe plan local, iar prima competiţie din noul sezon competiţional este programată în luna septembrie – Cupa României.

Leave a Comment