Portarul Mihaela Cheţa s-a accidentat în stagiul de pregătire de la Cheile Grădiştei

Handbal Club Zalău s-a întors luni seara din stagiul de pregătire de la Cheile Grădiştei, după o perioadă intensă de antrenamente, în care managerul Gheorghe Tadici a pus accentul pe pregătirea fizică. La finalul stagiului, formaţia zălăuană a susţinut şi un joc de verificare în compania nou-promovatei Măgura Cisnădie, partidă care managerul ar fi vrut să fie un joc şcoală, având în vedere că handbalistele sale nu au efectuat niciun antrenament tehnico-tactic. „Pentru noi a fost o perioadă în care am pus accentul doar pe partea fizică. Au fost antrenamente intense, iar la final, fetele au susţinut şi teste de verificare, tocmai de aceea aş fi vrut să fie un joc şcoală, fără public, nu un meci de pregătire”, a menţionat Gheorghe Tadici.
Tehnicianul zălăuan s-a arătat mulţumit de modul în care s-au pregătit jucătoarele sale, cu toate că au apărut şi probleme de lot în cantonamentul de la Cheile Grădiştei. „Jucătoarele au făcut o pregătire bună, în condiţii bune. S-a muncit mult, cu câte două şedinţe de pregătire în fiecare zi, care au durat patru ore, iar în ultimele zile, chiar mai mult. La final am susţinut şi un test fizic, asemănător „Testului Cooper”, pe terenul variat unde ne-am desfăşurat şi antrenamentele. Singura problemă care a apărut este faptul că portarului Mihaela Cheţa i s-a blocat spatele în ziua a cincea şi nu a mai putut efectua pregătirea alături de celelalte jucătoare. A efectuat un RMN şi aşteptăm rezultatul final pentru a şti cu exactitate cum procedăm în cazul său. Andrada Pop şi Adina Mureşan au simţit oboseala în ultimele zile, însă ele veneau după o perioadă de pauză”, a mai afirmat Tadici.
Jucătoarele de la HC Zalău îşi vor relua joi pregătirile pe plan local, urmând ca în perioada 6 – 8 august să aibă loc în Sala Sporturilor un turneu de verificare la care mai sunt invitate trei formaţii din Ungaria. Două dintre ele au confirmat prezenţa, iar cea de-a treia, NKS Dunaujvarosi, urmează să dea un răspuns în aceste zile. Dacă cea de-a treia echipă ungară nu va participa la turneu, va fi invitată HC Alba Sebeş.

Leave a Comment