Trei achizitii pe ultima suta de metri la FC Silvania

Trei achizitii pe ultima suta de metri la FC Silvania

Oficialii clubului simleuan au ajuns luni la o intelegere cu trei jucatori, doi de la Universitatea Cluj si unul de la FC Baia Mare

Perioada de transferuri pentru noul sezon se va incheia la finalul acestei saptamani, iar oficialii clubului simleuan au mai transferat pe ultima suta de metri, asa cum au promis, trei jucatori. Unul dintre ei, Dan Vascan, de la Universitatea Cluj s-a mai aflat in aceasta vara in tratative cu gruparea simleuana, dar urma sa mai primeasca o suma de bani de la sepcile rosii, fapt pentru care nu s-a putut transfera pana acum.

Acesta a semnat pentru o perioada de un an cu FC Silvania, in timp ce Ionut Suteu, tot de la U Cluj a fost imprumutat pentru un an. Desi mai avea inca de luat anumite sume de bani de la clubul clujean, ambii jucatori au renuntat la banii respectivi pentru a putea evolua cu FC Silvania in Liga a II-a. Al treilea transfer este cel al lui Alexandru Barbulovici, de la FC Baia Mare, care a semnat pe doi ani cu gruparea de la poalele Magurii. Presedintele Ioan Gurzau s-a aflat ieri la sediul Federatiei Romane de Fotbal pentru a inregistra contractele celor trei jucatori, urmand ca acestia sa poata evolua in partida cu UTA Arad daca va considera si antrenorul Dacian Nastai.

Mitica show la Petrosani

Partida de campionat dintre Jiul Petrosani si FC Silvania s-a bucurat de o asistenta numeroasa la tribuna oficiala din partea simleuanilor, unde principalul finantator, Dumitru Ardelean, insotit de familie, dar si de numerosi prieteni, au aratat ca o adevarata galerie venita sa-si sustina favoritii. Pe tot parcursul partidei Mitica a tipat la fotbalistii sai, dar a mai scapat si cate o injuratura parinteasca numai ca jucatorii sa-l auda si sa reduca proportiile scorului care la un moment dat era de 4 – 0 pentru mineri. Intr-un tarziu tipetele patronului au ajuns si la urechile jucatorilor, care in numai doua minute au marcat doua goluri si au mai redus din handicap, dar a fost prea tarziu pentru a mai putea spera la un rezultat de egalitate. Asa este el, tipa, striga, pune foarte mult suflet si nu poate sta linistit, a explicat unul dintre insotitorii patronului Mitica Ardelean.

Leave a Comment