Titlul de campioană, doar un vis frumos pentru Remat Zalău

Chiar dacă totul se va decide în partea a doua a campionatului, ceea ce înseamnă că Remat Zalău poate deveni campioană şi dacă încheie sezonul regulat pe poziţia a VIII-a, titlul cu numărul patru începe să devină doar un vis frumos pentru formaţia de la poalele Meseşului.
Cu trei etape înainte de finalul turului Diviziei A1, campioana ultimelor trei sezoane se situează pe un ruşinos loc opt, la zece puncte în spatele liderului Unirea Dej – o poziţie şi un parcurs al primelor opt etape ce demonstează că la echipa zălăuană lucrurile nu merg deloc bine, în ciuda bugetului de 2,3 milioane, asigurat în mare parte de la bugetul local.
Numit preşedinte al clubului în urmă cu mai bine de două săptămâni, Stelian Potroviţă nu a dorit să comenteze evoluţia echipei din partida de sâmbătă, cu toate că a fost prezent la meci. „Nu pot trage nicio concluzie până nu stăm de vorbă cu toţi cei implicaţi. Luni nu am putut să ne întâlnim, fiindcă antrenorul le-a dat liber jucătorilor. Vom avea marţi o şedinţă, pentru că trebuie să ascultăm părerea fiecăruia, după care vom lua măsurile care se impun”, a declarat secretarul Primăriei Zalău.
La prima vedere pare foarte simplu – schimbarea antrenorului şi înlocuirea a trei jucători, pe posturile de extremă, fals şi coordonator. Pe postul de extremă, brazilianul Robinson Dvoranen a dezamăgit aproape în toate partidele, cu toate că are un venit lunar de aproximativ 6.000 de euro şi a fost adus cu surle şi trâmbiţe de fostul team-manager Cristian Ciobănescu. Nici ridicătorul Andrei Stoian şi falsul Şerban Paşcan nu au rupt gura târgului, iar în aceste condiţii este cât se poate de simplu de înţeles parcursul jenant al Rematului din primele opt etape.
Ceea ce urmează în ultimele trei etape pentru echipa zălăuană nu pare deloc mai simplu decât ceea ce a fost în primele opt runde. Remat Zalău urmează să primească sâmbătă vizita ocupantei locului secund, Explorări Baia Mare, iar în penultima etapă, campioana va juca pe terenul liderului, Unirea Dej, unde s-a impus foarte greu şi în sezonul trecut. Turul se va încheia pe teren propriu pentru echipa zălăuană, care va primi vizita Stelei.

Alte articole

2 Thoughts to “Titlul de campioană, doar un vis frumos pentru Remat Zalău”

  1. mops

    Nu ai ce sa le reprosezi jucatorilor Pascan si Stoian care au ajuns cam la maximum formei lor sportive. Este dificil pentru Stoian sa reziste presiunii de a fi singurul ridicator din lot. In schimb evolutia lui Dvoranen nu justifica salariul lunar pe care il primeste. Se gasesc jucatori romani la 25% din salar cu randament mediu constant.
    In schimb nu stiu ce mai cauta Feher in echipa. Este intangibil si tinut in puf de conducere. Cu alte cuvinte distrugerea echipei se face din interior.
    D-le primar, asteptam masurile dumneavoastra. Nu va mai lasati lingusit de altii si luati hotararile optime. Trimiteti-l pe Feher profesor de sport la liceu unde da randamentul cel mai ridicat.

  2. Ricardo

    Mops este numele unui barbat fustrat caruia ii este frica sa isi treaca numele adevarat….in al doilea rand sa facem o evaluare..!!……Cu ce vina Dl. Potrovita si Dl. Capalnasiu sunt de vina ???….pt ca un jucator de 6000 euro cum este acest brazilian care nu poate trece mingea de un bloc format din 2 jucatori…..in asteptarea lui Nagy avem nevoie de 2 jucatori de valoare..un ridicator si un principal….Sa retras Dl Ciupe si trebuie sa apreciem ca Primaria sustine echipa si cred in cele 2 tranferuri care vor veni si iar stiu ca o sa devenim din nou campioni….Cum sa joace Feher mai bine de atat?????…..sa puna mingea pe tava la ridicator acesta sa dea pasa si un brazilian care are detenta sub orice critica sa nu poata sa treaca mingea….ee atunci vedem adevarata valoare a unui Nagy care ne lipseste si a unui principal…..daca nu stiti ce sa scrieti la comentariu nu fiti fara caracter si vb de alte persoane care se straduiesc si muncesc la antrenamente sa va faca fericiti..!!!!….ati uitat meciurile cu Dinamo si Constanta cand am trait un adevarat spectacol in Sala sporturilor..???…se pare ca daa…asa suntem noi oamenii rai fff rai…suntem in postul Craciunului si nu se vede din partea voastra o iubire fata de semeni vostri si nu se vede ca iubiti cu adevarat aceasta echipa si cine se lupta sa va ofere spectacol…..doar asa putem trece de perioada grea a acestui tur de campionat,,IMPREUNA,, si sa mergem mai departe si o sa vedeti ca doar asa iubind acesta echipa si sa ne alaturam lor si la bine si la rau trecem peste orice obstacol…….

Leave a Comment