Prietenii lui Bachus, prinşi la volan

 

Doi sălăjeni s-au trezit cu dosare de cercetare penală după ce, în week-end, poliţiştii i-au prins şofând, deşi consumaseră băuturi alcoolice. Primul caz a fost depistat de poliţiştii rutieri din Şimleu Silvaniei. Aflaţi în serviciul de patrulare şi control al traficului pe raza localităţii Cristelec, aceştia l-au oprit pentru verificări pe Gheorghe S., în vârstă de 43 ani, din Zalău, care conducea un autoturism pe drumul public deşi avea o îmbibaţie alcoolică de 0,48 mg/l alcool pur în aerul expirat.

În aceeaşi zi, poliţiştii din Ileanda l-au identificat în trafic, pe drumul naţional 1C, în localitatea Ileanda, pe Aurel A, de 38 ani, din Dăbâceni, care conducea haotic un autoturism. Scăpata de sub control, maşina a intrat pe contrasens, unde s-a tamponat cu o autospecială care circula regulamentar din sens opus. Şoferul a fost testat cu aparatul alcooltest, rezultatul evidenţiind o îmbibaţie alcoolică de 1,24 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Sălaj, Tincuţa Dumuţa, a declarat că, în ambele cazuri, s-au întocmit acte premergătoare începerii urmăririi penale pentru conducere pe drumurile publice a unui autoturism de către o persoană ce are o îmbibaţie alcoolică peste limita legală.

Alte articole

2 Thoughts to “Prietenii lui Bachus, prinşi la volan”

  1. Anonim

    la puscarie cu betivanii la volan
    sa stea 24 de ore in arest

  2. oare

    schimbati macar poza, sau si cei doi sunt dintr-un articol din vara (dupa tinuta din poza), reesapat!

Leave a Comment