Tenismenii sălăjeni s-au duelat la Cupa de Toamnă

Clubul Sportiv Municipal Zalău în parteneriat cu Primăria Zalău a organizat la finele săptămânii trecute ediţia a II-a a Cupei de Toamnă, competiţie la care au participat în acest an 45 de sportivi, toţi sălăjeni de la Clubul Sportiv Municipal Zalău, Palatul Copiilor Zalău şi Protenis Şimleu Silvaniei. Concursul s-a desfăşurat la 11 categorii, opt dintre ele la simplu, iar trei, la dublu.
CSM Zalău şi Palatul Copiilor au avut cei mai mulţi reprezentanţi şi, totodată, cei mai mulţi sportivi pe podium. Ioana Lung, de la Palatul Copiilor, a câştigat categoria de 10 ani fete, în timp ce la 12 ani fete s-a impus Andreea Mocanu, tot de la Palatul Copiilor. Alexandra Olaru, sportivă legitimată la CSM Zalău, s-a clasat pe primul loc la categoria 16 ani fete, în timp ce categoria de zece ani băieţi a fost câştigată de şimleuanul Szabo Bogdan. Tot de la CS Protenis Şimleu Silvaniei a fost şi câştigătorul categoriei de 12 ani, Ionuţ Ruţaş. La 14 ani băieţi s-a impus Eugen Pânzar, de la CSM Zalău, iar la 16 ani băieţi, Andrei Brisc, tot de la CSM Zalău.
Categoria 18 ani băieţi a fost câştigată de Raul Ciupe, de la Palatul Copiilor Zalău.
La fete s-a organizat şi o categorie de dublu, cuplul format din Alexandra Olaru şi Paula Noje impunându-se la 14 ani. Tot la 14 ani, dar la băieţi s-a impus cuplul alcătuit din Eugen Pânzar şi Victor Negrean, primul fiind legitimat la CSM Zalău, iar al doilea, la Palatul Copiilor. Pe primul loc la categoria 18 ani dublu s-au clasat Mihai Grec şi Vlad Trestian, ambii de la Palatul Copiilor Zalău.
„A fost o competiţie foarte reuşită atât prin prisma numărului de participanţi, cât şi a premiilor care s-au acordat. Sponsorul acestei competiţii, Dorel Brisc, a fost foarte generos în acest an cu copiii, oferindu-le premii frumoase. Nu aş exagera deloc dacă aş spune că a fost un concurs de nota zece”, a declarat Constantin Carp, antrenorul secţiei de tenis de câmp de la CSM Zalău.
Toţi participanţii au primit la finalul concursului câte o medalie de participare, iar câştigătorilor li s-au acordat cupe, diplome şi medalii.

Leave a Comment