Tenismenii de la CSM Zalău, fără medalii la Naţionale

Tenismenii (juniori II) de la CSM Zalău s-au întors fără medalii de la Campionatul Naţional de tenis de masă, pe echipe, desfăşurat la sfârşitul săptămânii trecute, la Bistriţa.

Clubul zălăuan a fost reprezentat de Ştefana Paşca, Domokos Reka şi Irina Goşa, la feminin, în timp ce la masculin, echipa a fost compusă din Rareş Olăhuş, Dan Mândru şi Cristian Mureşan, toţi pregătiţi de antrenorul Victor Puie.
Cel mai bun rezultat l-au obţinut fetele, CSM Zalău clasându-se pe poziţia a XI-a. În prima fază a grupelor, echipa zălăuană a evoluat împotriva formaţiilor: CSS Craiova 1, LPS Slatina şi CSM Giurgiu. Tenismenele de la CSM au câştigat cu scorul de 4 – 2 meciul cu echipa din Slatina, dar au pierdut cu acelaşi scor, 0 – 4, partidele cu CSS Craiova 1 şi CSM Giurgiu. În urma acestor rezultate, zălăuancele au evoluat în grupa pentru stabilirea locurilor IX – XII, clasându-se pe locul XI, după o victorie, 4 – 3 cu Colegiul Naţional „Alexandru Vlahuţă” Râmnicu Sărat şi două înfrângeri, cu acelaşi scor, 1 – 4 cu CSS Târgu Mureş 1 şi CSTA Bucureşti.
Echipa masculină s-a clasat doar pe poziţia a XIII-a. CSM Zalău s-a clasat pe locul trei în prima fază a grupelor, după o victorie, 4 – 2 cu CSS Târgu Mureş 1 şi două înfrâgeri, 0 – 4 cu LPS Constanţa şi 3 – 4 cu LPS Bistriţa 2. Ajunsă în grupa pentru stabilirea locurilor XIII – XVI, tenismenii pregătiţi de Victor Puie au câştigat, fără probleme, toate cele trei partide: 4 – 1 cu CSM Iaşi, 4 – 0 cu ACS Dumbrăviţa şi CSTA Bucureşti.
„La fete, rezultatul este peste aşteptări, însă băieţii au dezamăgit, în special Mândru şi Mureşan. Olăhuţ a avut o evoluţie bună”, ne-a precizat antrenorul Victor Puie.
Pentru juniorii de la CSM Zalău urmează, în acest weekend, Cupa Bistriţa, turneu internaţional la care vor participa juniorii I, II şi III atât la masculin, cât şi la feminin.

Leave a Comment