Tenismeni din cinci judeţe s-au duelat la „Cupa Municipiului Zalău”

Baza de tenis de lângă Sala Sporturilor a fost la finalul săptămânii trecute gazda celei de-a opta ediţii a „Cupei Municipiului Zalău” la tenis de câmp, competiţie la care au fost prezenţi 30 de sportivi de la Clubul Sportiv Municipal Zalău, Palatul Copiilor Zalău, CS Pro Tenis Şimleu Silvaniei, dar şi de la cluburi din Satu Mare, Baia Mare, Târgu Mureş şi Cluj-Napoca.
Sălăjenii au obţinut cele mai bune rezultate, urcând pe podium la fiecare categorie.
Competiţia a fost rezervată categoriilor 10, 12, 14, 16 şi 18 ani atât la masculin, cât şi la fenimin, însă, tot la finalul săptămânii trecute a avut loc un turneu şi la Oradea, astfel că numărul participanţilor a fost mai redus decât se aşteptau organizatorii.
„În cele din urmă, competiţia s-a organizat la şapte categorii, dintre care cinci la băieţi şi două la fete. Au fost meciuri de un nivel tehnico-tactic ridicat, iar sportivii noştri au obţinut rezultate bune”, a declarat antrenorul de la CSM Zalău, Constantin Carp.
Categoria 12 ani masculin a fost câştigată de Kovacs Rudolf, de la CSM Zalău, urmat de Patrick Verdeş, tot de la CSM Zalău. Locul trei a fost ocupat de Vlad Mercea, de la Palatul Copiilor, iar pe poziţia a patra s-a situat şimleuanul Szabo Bogdan.
Tenismenele participante la categoria 12 ani au fost împărţite în două grupe, prima fiind câştigată de clujeanca Briana Szabo, iar a doua, de Ioana Lung, de la Palatul Copiilor Zalău. Acesta din urmă a ocupat locul secund în clasamentul general. După acelaşi sistem s-a desfăşurat şi categoria 14 ani masculin. Chiar dacă are 12 ani, fiind la prima participare la categoria 14 ani, Erik Verdeş a avut o evoluţie bună la turneul de la Zalău, câştigând locul I. A doua grupă a fost câştigată de băimăreanul Ovidiu Dan. Zălăuanul Erik Verdeş a ocupat primul loc şi în clasamentul general.
Andreea Mocan, de la Palatul Copiilor Zalău, a ocupat prima poziţie la categoria 16 ani, urmată de Paula Pal, tot de la Palat şi de orădeanca Lucia Bodoni. La masculin, s-a impus Andrei Brisc, de la CSM Zalău. Podiumul a fost completat de Vlad Negrean, de la Palatul Copiilor şi de Eugen Pânzar, legitimat la CSM Zalău.
Categoria 18 ani a fost câştigată de Raul Ciupe, tenismen legitimat la Palatul Copiilor Zalău.
Organiozatorii au acordat la final tricouri tuturor participanţilor, iar câştigătorilor li s-au mai oferit cupe şi diplome.

Leave a Comment