Tenismenă de la CSM Zalău, medaliată cu bronz la Campionatul Naţional

Federaţia Română de Tenis de Masă a organizat zilele trecute Campionatul Naţional atât la echipe, cât şi individual, la categoria juniori II, iar printre cluburile participante s-a numărat şi CSM Zalău. Clubul condus de Silviu Mureşan a avut-o ca reprezentantă pe Camelia Chira, sportivă originară din Baia Mare, legitimată la CSM Zalău încă din anul 2017. În anul 2021, sportiva pregătită de Victor Puie s-a transferat la CSC Dumbrăviţa, iar la începutul acestui an a revenit la clubul zălăuan.

În proba de simplu, Camelia Chira a câştigat duelul pentru intrarea în primii 16, dar a pierdut partida pentru accederea între primii opt sportivi în faţa unei tenismene din Bistriţa. La dublu, reprezentanta CSM Zalău a făcut pereche cu Eva Lazăr, de la CSS Craiova. În meciul pentru medalie, cele două au început foarte bine, conducând cu 2 – 0 la seturi, dar au fost egalate după altele două. Cele două tenismene au revenit spectaculos în decisiv şi s-au impus cu 3 – 2, asigurându-şi bronzul naţional. În semifinale, Chira şi Lazăr au cedat cu 3 – 1 în faţa unui cuplu de la CSM Arad, format din Cristina Sângeorzan şi Alesia Sferlea.

Printre cele mai bune rezultate obţinute de Camelia Chira la CSM Zalău se numără titlul de campioană naţională la dublu în anul 2018, trei locuri doi la individual la trei competiţii desfăşurate tot în anul 2018 şi accederea între primele opt sportive la Campionatul Naţional din anul 2019.

One Thought to “Tenismenă de la CSM Zalău, medaliată cu bronz la Campionatul Naţional”

  1. Ioio

    Felicitari! Pacat ca nu sunt conditii cat de cat decente si pt practicantii acestui sport. Sala in care se antreneaza arata ca dupa razboi. Felicitari sportivilor si antrenorilor

Leave a Comment