Stagiul Asociaţiei Nord Amical Karate

Ca în fiecare an, la începutul lunii februarie, A.N.A.K. îşi adună membrii la Şimleu Silvaniei, unde are loc deja tradiţionalul seminar de karate, care dă startul anului sportiv şi competiţional 2013.
Karateka din Maramureş, Satu Mare, Bihor şi Sălaj s-au adunat la Şimleu Silvaniei în perioada 08-10.02.2013, unde se antrenează împreuna trei zile, fac recuperare în apa termală de la Băile Boghiş, stabilesc repere pentru anul în curs şi alcătuiesc loturi reprezentative pentru marile întreceri de profil.
Antrenamentele au fost susţinute de sensey Duţă Viorel, 5 Dan Karate, preşedintele A.N.A.K. şi C.S. Condor Baia Mare, omul care este promotorul acestei ample mişcări marţiale, a acestei mari familii care, an de an, câştiga noi adepţi, noi doritori de educaţie şi sănătate prin karate.
Organizatorii acestei ample acţiuni au fost C.S. Omega şi Clubul Copiilor din Şimleu Silvaniei, care de aproape 10 ani se ocupă de buna desfăşurare a acestei mult aşteptate întâlniri şi care, spre satisfacţia musafirilor, se încheie cu un binemeritat sayonara-party găzduit de SO-HO CLUB din Şimleu.
Pe parcursul celor trei zile de seminar, cei peste 50 de participanţi au avut un program destul de încărcat, cu antrenamente tehnice de karate, dar şi situaţii tactice de concurs şi, nu în ultimul rand, aplicaţiile practice, care sunt foarte apreciate de practicanţii cu un pic mai multă experienţă.
Ca o concluzie, acţiunea s-a dovedit reuşită pe toate planurile, drept dovadă stă dorinţa participanţilor de a reveni la Şimleu Silvaniei cât mai curând şi de fiecare dată când li se va oferi ocazia.

Prof. Gheorghe Pop

Leave a Comment