Sportul Şimleu, victorie la scor în faţa liderului FC Bihor

Deşi trece printr-o situaţie delicată atât din punct de vedere a situaţiei din clasament, cât şi din punct de vedere administrativ, Sportul Şimleu s-a mobilizat exemplar în duelul de pe teren propriu cu liderul FC Bihor. Echipa condusă de Dănuţ Şomcherechi a reuşit scorul rundei cu numărul 13, câştigând cu 4 – 1 disputa cu formaţia bihoreană.
Şimleuanii au deschis rapid scorul, după numai două minute de joc, prin Andrei Zete, iar zece minute mai târziu, Lukacs Marc a marcat pentru 2 – 0, stabilind şi scorul pauzei. După revenirea de la cabine, Şimleul a mai înscris o dată prin Alin Cătuna, în minutul 56, iar oaspeţii au redus din handicap în minutul 69. Deşi avea un avans oarecum liniştitor, Sportul Şimleu a continuat să atace, iar până la final, Andrei Zete a mai înscris o dată, stabilind scorul final. În urma victoriei în faţa celor de la FC Bihor, Sportul Şimleu scapă din postura de „lanternă roşie”, ocupând locul opt, cu 10 puncte acumulate. Tot în urma rezultatului de la Şimleu, FC Bihor părăseşte fotoliul de lider, locul întâi fiind ocupat de Gloria Bistriţa-Năsăud.
Tot în cadrul etapei de sâmbătă, SCM Zalău a pierdut cu scorul de 1 – 3 pe terenul celor de la Minerul Ocna Dej, după ce, la pauză, gazdele au avut avantaj minim, 1 – 0. Golul echipei zălăuane a fost marcat de Sergiu Pop, din lovitură liberă de la aproximativ 20 de metri. Primele două goluri ale echipei gazdă au fost marcate din două faze controversate, la care zălăuanii au solicitat fault în atac.
SCM Zalău ocupă, în continuare, locul patru, ultimul care duce în play-off, urmând ca în etapa viitoare să întâlnească, pe teren propriu, Sportul Şimleu.

4 Thoughts to “Sportul Şimleu, victorie la scor în faţa liderului FC Bihor”

  1. […] Deşi trece printr-o situaţie delicată atât din punct de vedere a situaţiei din clasament, cât şi din punct de vedere administrativ, Sportul Şimleu s-a mobilizat exemplar în duelul de pe teren propriu, cu liderul FC Bihor. Echipa condusă de Dănuţ Şomcherechi a reuşit scorul rundei cu numărul 13, câştigând cu 4 – 1 disputa cu formaţia bihoreană. Şimleuanii au deschis rapid scorul, după numai două minute de joc, prin Andrei Zete, iar zece minute mai târziu, Lukacs Marc a marcat pentru 2 – 0, stabilind şi scorul pauzei. După revenirea… Citeste mai mult […]

  2. […] Deşi trece printr-o situaţie delicată atât din punct de vedere a situaţiei din clasament, cât şi din punct de vedere administrativ, Sportul Şimleu s-a mobilizat exemplar în duelul de pe teren propriu, cu liderul FC Bihor. Echipa condusă de Dănuţ Şomcherechi a reuşit scorul rundei cu numărul 13, câştigând cu 4 – 1 disputa cu formaţia bihoreană. Şimleuanii au deschis rapid scorul, după numai două minute de joc, prin Andrei Zete, iar zece minute mai târziu, Lukacs Marc a marcat pentru 2 – 0,  » Mai multe detalii […]

  3. Anonim

    Felicitări Șimleu Silvaniei pentru victorie iar pentru scm Zalău rusine sa le fie demisia pasca marius

Leave a Comment