Sportul Şimleu rămâne fără două puncte şi după decizia Comisiei de Recurs a FRF

Comisia de Disciplină şi Etică din cadrul Federaţiei Române de Fotbal a penalizat, în luna septembrie, echipa Sportul Şimleu cu 2 puncte, motivul reprezentându-l litigiul clubului cu fostul jucătorul, Alexandru Petruş. Tot în urma deciziei respective, clubul condus de Ioan Gurzău a primit interdicţia de a mai transfera jucători. Preşedintele formaţiei de la poalele Măgurii a declarat, la scurt timp după aflarea veştii, că va face apel, considerând ca fiind nedreaptă decizia Comisiei de Disciplină. Cazul a fost reanalizat săptămâna trecută de către Comisia de Recurs, membrii comisiei considerând ca fiind nefondat apelul clubului şimleuan.

“Respinge recursul ca nefondat. Soluţia este definitivă şi executorie pe plan intern. Hotărârea poate fi atacată la TAS (Tribunalul de Arbitraj Sportiv, n.r.), în termen de 21 de zile de la comunicare”, este comunicatul Comisiei de Recurs cu privire la cazul “Sportul Şimleu”, şase cazuri fiind dezbătute la şedinta din 3 noiembrie.

Rămasă fără cele două puncte, Sportul Şimleu ocupă ultimul loc în Seria a X-a, cu 7 puncte, urmând ca în ultimele patru jocuri din acest an să întâlnească CSM Satu Mare (în deplasare), FC Bihor (acasă), SCM Zalău (în deplasare) şi Lotus Băile Felix (acasă).

 

One Thought to “Sportul Şimleu rămâne fără două puncte şi după decizia Comisiei de Recurs a FRF”

  1. […] Comisia de Disciplină şi Etică din cadrul Federaţiei Române de Fotbal a penalizat, în luna septembrie, echipa Sportul Şimleu cu 2 puncte, motivul reprezentându-l litigiul clubului cu fostul jucătorul, Alexandru Petruş. Tot în urma deciziei respective, clubul condus de Ioan Gurzău a primit interdicţia de a mai transfera jucători. Preşedintele formaţiei de la poalele Măgurii a declarat, la scurt timp după aflarea veştii, că va face apel, considerând ca fiind nedreaptă decizia Comisiei de Disciplină. Cazul a fost reanalizat săptămâna trecută de către Comisia de Recurs, membrii comisiei considerând ca… Citeste mai mult […]

Leave a Comment