Sportul Şimleu, locul V la Cupa „Liviu Antal”

Rezultat onorabil pentru grupa de copii născuţi în 2005 a clubului Sportul Şimleu. Copiii pregătiţi de Bogdan Pop au avut o evoluţie bună la Cupa „Liviu Antal”, organizată la finele săptămânii trecute, la Cluj. 13 echipe au participat la această categorie de vârstă, iar echipa şimleuană s-a duelat, în faza grupelor, cu: Şcoala de Fotbal „Liviu Antal” Cluj-Napoca, Şcoala de Fotbal „Adrian Demian” Sibiu, Napoca-Cluj, Olimpia Satu Mare, Arieşul Turda şi FC Dribli (Ungaria).

Clasată pe locul trei în urma rezultatelor înregistrate în faza grupelor, Sportul Şimleu a jucat pentru stabilirea locurilor 5 – 8, fază în care a câştigat ambele meciuri disputate, clasându-se pe locul cinci la finalul competiţiei.
Şimleuanii au debutat cu o victorie la limită, 1 – 0 chiar în faţa formaţiei organizatoare, urmată de o remiză, 1 – 1 cu echipa ungară, FC Dribli. Micii fotbalişti pregătiţi de Bogdan Pop au pierdut la limită, 0 – 1 duelurile cu Napoca-Cluj şi Olimpia Satu Mare, dar a încheiat faza grupelor prin două succese. Şimeuanii au câştigat cu 3 – 1 meciul cu Arieşul Turda şi cu 1 – 0 partida cu Olimpia Satu Mare.
Echipa de la poalele Măgurii s-a duelat cu Olimpia şi în faza a doua a Cupei „Liviu Antal”, câştigând cu acelaşi scor şi de această dată. Tot cu 1 – 0 s-a impus şi în al doilea meci, în faţa celor de la Junior Satu Mare.
Pentru Sportul Şimleu va urma vineri o nouă competiţie, Cupa „Atletico”, de la Arad, unde va participa cu grupa de copii născuţi în 2003.
Sportul Şimleu: Josza Andrei, Cătălin Pop, Rareş Grosoş, Vasilică Baciu, Denis Chiş, Balogh Raul, Nagy Ferenc, Buckmuler Raul, Sebastian Man, Marc Chiş. Antrenor: Bogdan Pop

Leave a Comment