Sportul Şimleu, la al treilea meci în Cupa României

Dacă în campionat a obţinut o singură victorie, în Cupa României, Sportul Şimleu a făcut două victime, una dintre ele fiind chiar SCM Zalău, de care a trecut chiar în prima fază a competiţiei. A urmat partida de la Sighetu Marmaţiei, unde formaţia de la poalele Măgurii s-a impus cu 2 – 1 în faţa CSM-ului din localitate. Echipa pregătită de George Zima va susţine miercuri după-amiaza al treilea duel în Cupa României, Sportul Şimleu urmând să evolueze pe teren propriu în faţa unei colege de serie, CSC Sînmartin.

În ultimul joc, bihorenii au cedat cu 1 – 2 pe teren propriu în faţa formaţiei SCM Zalău, în timp ce Sportul Şimleu a remizat pe teren propriu, 1 – 1 cu CAO Oradea.

Tehnicianul şimleuanilor, Georghe Zima, a declarat încă după victoria de la Sighetu Marmaţiei că-şi doreşte să mai facă o victimă înaceastă competiţie şi, dacă este posibil, să aducă la Şimleu chiar o formaţie din liga secundă.

Partida dintre Sportul Şimleu şi CSC Sînmartin este programată la ora 14:30, pe Stadionul „Măgura” din Şimleu Silvaniei.

Duelul de la Şimleu va fi oficiat de o brigadă din judeţul Cluj, avându-l la centru pe Sorin Vădana (Cluj-Napoca), ajutat la cele două linii de George Suciu (Câmpia Turzii) şi Robert Mereş (Cluj-Napoca). Observator din partea FRF a fost delegat Hompoth Deszo, din Odorheiu Secuiesc.

Leave a Comment