Sportul Şimleu, eliminată dramatic din Cupa României

După două victorii în faţa echipelor SCM Zalău şi CSM sighetu Marmaţiei, drumul Şimleului în Cupa României s-a oprit miercuri după-amiaza, când Sportul a cedat cu 1 – 2 în faţa echipei CSC Sînmartin.
Cea mai mare ocazie a primei părţi i-a aparţinut Şimleului, Gueye Mansour ratând din situaţie de „unu la unu” cu portarul advers. Şi oaspeţii şi-au trecut în cont câteva situaţii, dar nu foarte clare la poarta lui Paul Cosma. După numai şapte minute de la reluare, Sportul Şimleu a deschis scorul prin Gabriel Caba, care a reluat cu capul în plasă balonul trimis de în faţa porţii de Marius Leitan.
În minutul 63, oaspeţii au beneficiat de o lovitură de pedeapsă, după o decizie controversată a centralului, iar Sergiu Pop a restabilit egalitatea, transformând fără emoţii penalty-ul.
Şimleuanii sperau în continuare la calificare, însă, cu doar câteva minute înainte de fluierul final, peste Stadionul „Măgura” s-a aşternut tăcerea, CSC Sânmartin înscriind golul calificării prin Dacian Ban, care l-a învins pe portarul Cosma cu un şut plasat, din interiorul careului.
Eliminată din Cupa României, Sportul Şimleu se va axa de acum înainte doar pe campionat, iar sâmbătă, începând cu ora 15, va evolua în deplasare, pe terenul formaţiei Someşul Dej.
Sportul Şimleu: Paul Cosma – Bogdan Oltean, Ismael Guiti, Marius Letian (cpt.), Gabriel Caba, Răzvan Pop, Alex Cătuna, Bodis Istvan, Daniel Contraş, Dan Martin şi Gueye Mansour. Au mai evoluat: Lazăr Zoltan, Bogdan Ciaca, George Pop, Silviu Crişan şi Adelin Neaga. Antrenor: George Zima

5 Thoughts to “Sportul Şimleu, eliminată dramatic din Cupa României”

  1. Anonim

    Sa cam dus norocul pt zima vezi dupa ce la dat afară pe Baican rusine

  2. Nelu gurzau

    Nici azi nu a jucat nimic simleu

  3. Alfaman

    Echipa slaba are Simleul,sper pt.fotbalul salajean sa reziste in liga 3. Comm-ul de la 20:34 e ste clar cine l-a trimis

  4. Alfaman

    Comm-ul de la 20:34 e clar cine l-a scris. Simleu are o echipa slaba, sper sa reziste in liga 3.

  5. andrei

    meci slab facut de Simleu.fundasii bunicei dar atacul f slab.pacat ca nu il regasim pe Codrut in atac, pe George la mijloc.ati adus jucatori din afara mai slabi decat aveam in Simleu.

Leave a Comment