Sportul Şimleu, egalată în ultimul minut de prelungiri

În urmă cu două etape, Sportul Şimleu obţinea un punct important pe teren propriu în faţa formaţiei Minaur Baia Mare, una dintre candidatele la promovarea în Liga a II-a. Sâmbătă, şimleuanii pregătiţi de Dacian Nastai au înregistrat un nou rezultat de egalitate pe teren propriu, însă, de această dată, a fost o remiză cu gust amar în faţa celor de la Club Atletic Oradea.
După prima repriză, tabela a rămas neschimbată, la cabine intrându-se cu „scor alb”, iar primul gol a fost marcat în minutul 71, de Sportul Şimleu. Ismael Guiti a avut o execuţie de senzaţie, învingându-l pe portarul oaspeţilor cu un şut de aproximativ 30 de metri. Finalul a fost pe contre, dar şimleuanii nu au ştiut să gestioneze ultimele minute, portarul Paul Cosma făcând un fault în propriul careu, fază la care arbitrul a dictat penalty pentru formaţia vizitatoare exact în ultimul minut de prelungiri. Lovitura de pedeapsă a fost transformată de Cosmin Letan.
Sportul Şimleu a evoluat în inferioritate numerică în ultimele minute, după ce Luigi Pop a văzut cartonaşul roşu.
„A fost o fază care nu anunţa nimic, o diagonală de la 50 de metri la care fundaşii noştri au ezitat să sară la cap, iar portarul Cosma a ieşit greşit pe respingere. Sunt puţin dezamăgit de faptul că nu ştim să gestionăm avantajul pe care-l avem. E a doua oară când ni se întâmplă acest lucru, pentru că la fel am păţit şi cu Minaur Baia Mare”, a declarat preşedintele Şimleului, Ioan Gurzău.
Sportul Şimleu are 10 puncte acumulate după şapte etape, clasându-se pe locul şapte, iar în etapa viitoare va evolua în deplasare, pe terenul celor de la CFR II Cluj.

Leave a Comment