Sportul Şimleu – două victorii, o remiză şi o înfrângere în primele patru amicale

Sportul Şimleu a efectuat o serie de achiziţii în această vară, dar a şi pierdut câţiva jucători importanţi. Formaţia de la poalele Măgurii a rămas şi fără antrenorul Dacian Nastai, care a preluat în această vară „satelitul” echipei FCSB.

Patru amicale a susţinut până în prezent echipa şimleuană antrenată de Dănuţ Şomcherechi, înregistrând două victorii, o remiză şi o înfrângere. Debutul a fost cu Victoria Carei, formaţie promovată în Liga a III-a în această vară, pe care Sportul Şimleu a învins-o cu 1 – 0, golul fiind marcat de Cătălin Pop. Al doilea joc de verificare a fost cu Lotus Băile Felix, echipă aflată în aceeaşi serie cu Şimleul, în faţa căreia Sportul a cedat cu 1 – 2.

Au urmat alte două amicale săptămâna trecute, unul la Crasna, cu AFC Csikszereda Miercurea Ciuc II, iar al doilea, pe teren propriu, cu Viitorul Vetiş. În primul duel, şimleuanii au terminat la egalitate, 1 – 1 cu echipa a doua a clubului Csiszereda Miercurea Ciuc, golul şimleuanilor fiind marcat de Andrei Zete. Sâmbătă, în duelul de pe teren propriu cu Viitorul Vetiş, echipă ce activează în Liga a IV-a Satu Mare, Sportul Şimleu s-a impus cu 4 – 1, Andrei Zete reuşind o „dublă”, iar pe lista marcatorilor şi-au mai trecut numele Darius Marina şi Rareş Babiciu.

Sursa foto: fotball klub kraszna-facebook

 

One Thought to “Sportul Şimleu – două victorii, o remiză şi o înfrângere în primele patru amicale”

  1. […] Sportul Şimleu a efectuat o serie de achiziţii în această vară, dar a şi pierdut câţiva jucători importanţi. Formaţia de la poalele Măgurii a rămas şi fără antrenorul Dacian Nastai, care a preluat în această vară „satelitul” echipei FCSB. Patru amicale a susţinut până în prezent echipa şimleuană, antrenată de Dănuţ Şomcherechi, înregistrând două victorii, o remiză şi o înfrângere. Debutul a fost cu Victoria Carei, formaţie promovată în Liga a III-a în această vară, pe care Sportul Şimleu a învins-o cu 1 – 0,  » Mai multe detalii […]

Leave a Comment