Sportul Şimleu, cea mai bună din Sălaj la juniori C

Pentru a doua oară consecutiv, Sportul Şimleu a câştigat campionatul judeţean de fotbal rezervat juniorilor C, după ce s-a impus marţi cu scorul de 7 – 1 în meciul decisiv cu Viitorul Zalău. Echipa pregătită de Laurean Flonta avea un avantaj de trei puncte înaintea partidei directe, iar pentru a rămâne pe prima poziţie, Viitorul nu avea voie să piardă la o diferenţă mai mare de un gol. Evoluţia jucătorilor de la Viitorul a fost, însă, sub aşteptări în duelul de la Şimleu, iar juniorii de sub Măgura s-au impus la o diferenţă de şase goluri, devenind pentru a doua oară consecutiv campioană judeţeană la juniori C.
„Din păcate, şi în acest an a fost un număr mic de echipe înscrise în acest campionat. Mă bucur că am câştigat faza judeţeană, este o muncă depusă de patru ani, dar, având în vedere numărul mic de echipe, nu este o realizare mare pentru noi. Va fi o realizare dacă vom reuşi să trecem de faza zonală”, ne-a declarat antrenorul Bogdan Pop.
De menţionat că în sezonul regulat, Viitorul a câştigat ambele dueluri, 3 – 2 în deplasare şi 5 – 2 pe teren propriu, iar jocurile din play-off au fost câştigate de Sportul Şimleu, care s-a impus şi în deplasare cu scorul de 3 – 1.
Sportul Şimleu: Sipos Joszef, Sebastian Sabău, Olimpiu Ardelean, Raul Vetişan, Vasile Păcurar, Răzvan Satmari, Laurenţiu Chiş, Andrei Oprea, Ionuţ Mureşan, George Pop, Hidi Sigismunt, Alin Papp, Paul Mocan, Tudor Dragoş, David Opriş, Bence Noris, Borzaşi Balasz, Trinca Eduard, Antonio Pop şi Paul Cozma. Antrenor: Bogdan Pop

Leave a Comment