Sorin Moldovan, presedinte Torpi Targu Mures: “Dau in judecata Federatia Romana de Volei si cer anularea actualei editii de campionat”

Sorin Moldovan, presedinte Torpi Targu Mures: “Dau in judecata Federatia Romana de Volei si cer anularea actualei editii de campionat”

Federatia Romana de Volei a programat meciul dintre Remat Zalau si Torpi Targu Mures, insa ambele grupari stiau de vineri ca meciul nu se va disputa si ca echipa zalauana va castiga cu 3 – 0

Federatia Romana de Volei a luat saptamana trecuta decizia de a reprimi in campionat formatia Torpi Targu Mures, programand sambata meciul cu Remat Zalau, dupa ce, la inceputul acestui an, tot forul national de specialitate a hotarat excluderea din campionat a echipei targumuresene. A fost o decizie care a tulburat si mai mult apele, mai ales ca cei din conducerea clubului Torpi au anuntat ca nu mai au la dispozitie suficienti jucatori pentru a sustine un meci de volei. Pentru a nu pierde partida cu 3 – 0, campioana Remat Zalau a fost nevoita sa se deplaseze sambata la Targu Mures, desi toata lumea stia ca meciul nu se disputa. Au fost prezenti cei sase arbitri, observatorul si echipa Remat, insa, asa cum era de asteptat, formatia locala nu s-a prezentat.

Extrem de iritat de deciziile luate de conducerea FRVolei, presedintele echipei Torpi Targu Mures, Sorin Moldovan, ne-a declarat ca va da in judecata forul national de specialitate, cerand chiar anularea actualei editii de campionat. Este inadmisibil ce face acest Visan de la federatie. Am fost exclusi din campionat si primele trei meciuri din retur le-am pierdut cu 3 – 0, iar acum suntem reprimiti in campionat. In baza caror legi ia federatia aceste decizii? Mie mi-au plecat sapte jucatori, pe care federatia a luat grila de transfer. Trebuia sa joace federatia meciul cu Remat. Am sa-l inaintez in instanta pe domnul Visan si am sa cer chiar anularea actualei editii de campionat. Am tacut destul, nu se mai poate. Cei de la FRVolei nu au emis niciun document prin care sa demonstreze ca avem datorii. In ce baza a luat federatia grila pentru jucatori? Pietraru a jucat tot turul pe fals la Suceava, fiindca noi am solicitat suma de 2.200 de euro in schimbul sau, iar noua nu ne-a platit nimeni acesti bani, ne-a precizat presedintele echipei Torpi Targu Mures.

Tehnicianul echipei Remat, Mircea Dudas, a precizat ca pentru situatia creata este de vina atat federatia, cat si clubul din Torpi. Nu vreau sa acuz pe nimeni pentru aceasta situatie, insa cred ca vina este atat a clubului, cat si a celor de la federatie. Impotrant este insa sa trecem noi peste aceasta situatie si sa ne vedem in continuare de problemele noastre. Din moment ce federatia a programat meciul, noi eram obligati sa ne prezentam.

In etapa viitoare, programata sambata, Remat Zalau va evolua in deplasare, in fata celor de la Steaua Bucuresti.

Leave a Comment