CSS Zalau a castigat derby-ul seriei

CSS Zalau a castigat derby-ul seriei

Dupa victoria obtinuta joi dupa-amiaza, in deplasare, in fata echipei CSS 2 Baia Mare, elevele antrenate de Dan Pavel si Elena Tadici s-au instalat in fotoliul de lider

CSS 2 Baia Mare – CSS Zalau 28 – 31 (12 – 16)

CSS Zalau: Adina Muresan, Edina Somogyi – Beatrice sima, Alexandra Lazar, Raluca Nicolae, Diana Varga, Andrada Pop (3), Roxana Rob (16), Florina Ciobanu (7), Madalina Prodan, Maura Rosan (3), Claudia Iacob (2), Amalia Ilies. Antrenori: Dan Pavel si Elena Tadici

Echipa de junioare I de la CSS Zalau a urcat pe primul loc in clasamentul Seriei F, dupa ce s-a impus joi dupa-amiaza, in deplasare, in derby-ul cu CSS 2 Baia Mare. Zalauancele s-au impus si in partida tur de la Zalau, cu scorul de 31 – 29, scorul pauzei fiind 16 – 14, tot in favoarea lor.

Referitor la partida de la Baia Mare, scorul a fost echilibrat doar in primele opt minute, cand gazdele aveau avantaj minim pe tabela (3 – 2). Au urmat patru goluri consecutive pentru CSS Zalau, scorul devenind 3 – 6. Roxana Rob si compania si-au continuat evolutia buna si in urmatoarele minute, astfel ca pana la finalul partidei baimarencele nu au mai reusit nici macar egalarea. Aceasta, chiar daca in minutul 26 al meciului arbitrii au eliminat-o pe Adina Muresan, portarul echipei, locul sau intre buturi fiind luat de rezerva Edina Somogyi.

Antrenorul Dan Pavel a precizat dupa meci ca diferenta putea fi si mai clara daca arbitrii nu ar fi eliminat-o pe Adina Muresan. Cu exceptia primelor opt minute, am dominat jocul. Cred ca diferenta era si mai mare daca Adina Muresan nu ar fi fost eliminata. A fost o faza discutabila. Nu stiu daca se impunea chiar eliminarea. Oricum, portarul de rezerva s-a achitat bine de datorii in repriza a II-a. Si apararea a fost buna. Am mai facut cateva greseli pe atac, insa sper sa le eliminam in partidele urmatoare. Este o victorie importanta, mai ales ca am urcat pe primul loc. Sper ca fetele sa joace la fel de bine si in partidele urmatoare, fiindca suntem doar la jumatatea clasamentului, a afirmat tehnicianul echipei de junioare I.

Ieri, dupa inchiderea editiei, CSS Zalau a sustinut un nou meci in deplasare, in fata celor de la CSS Viitorul Cluj-Napoca, echipa aflata pe penultimul loc inaintea duelului cu echipa zalauana.

Clasament:

1. CSS Zalau 7 6 0 1 229 – 174 12p

2. CSS 2 Baia Mare 7 5 0 2 248 – 198 10p

3. LPS Bistrita 7 3 1 3 225 – 212 7p

4. Extrem Baia Mare 7 3 1 3 214 – 212 7p

5. CSS Cluj Napoca 7 3 0 4 219 – 238 6p

6. SC Muresul Tg. Mures 7 0 0 7 147 – 248 0p

Echipa CS Transilvania Tg. Mures s-a retras din campionat

Leave a Comment