Situatia ramane in continuare incerta la FC Silvania

Situatia ramane in continuare incerta la FC Silvania

FC Silvania si-a amanat pentru a doua oara reluarea pregatirilor pentru noul sezon

FC Silvania Simleu-Silvaniei a realizat in aceasta vara o performanta nemaiintalnita in orasul de la poalele Magurii, promovarea in Liga a II-a, insa lucrurile nu par a fi la fel de roz si cand vine vorba de finantarea echipei. La sediul Primariei Simleu-Silvaniei era programata marti dupa-amiaza o intalnire intre primarul Septimiu Turcas si viitorii actionari, dar sedinta a fost amanata. Ieri dimineata era programata din nou o intrevedere intre primarul Simleului, patronul echipei, Dumitru Ardelean, si presedintele Ioan Gurzau, dar nici aceasta intalnire nu a mai avut loc. Dezamagit ca nu au aparut inca noi sustinatori in cadrul clubului, patronul a decis ca pregatirile sa nu fie reluate nici azi, dupa ce prima amanare a avut loc la inceputul saptamanii.

Potrivit patronului Dumitru Ardelean, pregatirile pentru noul sezon vor incepe luni. Ii inteleg supararea, fiindca la fel a patit si in primavara, cand au fost din nou discutii cu alti oameni de afaceri din zona, iar in cele din urma Mitica (n.r. Dumitru Ardelean) a ramas tot singur, a afirmat presedintele Ioan Gurzau. Astfel ca, odata cu amanarea pregatirilor, au fost amanate atat transferurile jucatorilor, cat si numirea noului antrenor.

Potrivit presedintelui Ioan Gurzau, echipa ar avea nevoie de aproximativ 11 miliarde de lei vechi, pentru un parcurs fara mari pretentii.

Leave a Comment