Singuri impotriva tuturor

Singuri impotriva tuturor

Meciul de la Jibou a inceput printr-un moment de reculegere, in memoria sotiei antrenorului jibouan Nicolae Daroti, care a decedat joia trecuta, la varsta de numai 35 de ani. In memoria acesteia, jucatorii echipei Rapid Jibou au purtat, pe toata durata partidei, banderole negre. Ambele formatii au inceput meciul printr-un joc modest, care s-a imbunatatit foarte putin pana la final. Crasna putea deschide scorul in minutul 15, prin Marius Ispas, insa, portarul jibouan Musca a avut o interventie spectaculoasa la sutul acestuia, din doi metri. Dupa numai sapte minute, centralul intalnirii, Nicolae Chis Ciure, a acordat o lovitura de pedeapsa pentru echipa din Jibou, dupa un fault al lui Capalnean asupra unui atacant jibouan, faza la care banca oaspetilor a explodat, iar antrenorul Vasile Stancel a parasit foarte nervos banca tehnica, revenind abia la pauza. Scorul a ramas neschimbat si dupa acesta lovitura de pedeapsa, fiindca Roja a tras pe langa poarta aparata de Banto. Golul avea sa vina insa in minutul 37, cand Marius Ispas a avut o misiune usoara de indeplinit, aceea de a pune latul la o centrare venita de pe partea dreapta. Pana la pauza, amblele echipe au continuat sa aiba ocazii, dar scorul a ramas nemodificat. La reluare, Favorit a fost putin mai prezenta in joc, iar in minutul 62, Toth Karoly a majorat scorul la 2 – 0, dintr-o lovitura de la 11 metri. In minutul 73, gazdele puteau sa reduca din handicap, dupa o greseala a portarului Banto, care a scapat mingea, insa atacantii jibouani nu au stiut sa profite de aceasta gafa. Totusi, Rapid a reusit sa inscrie pana la final golul de onoare, in minutul 90+3, prin fundasul Alin Toma, care a transformat o lovitura de pedeapsa, cea de-a treia pe care centralul Chis a acordat-o in acest meci. La finalul meciului, conducerea echipei Favorit a acuzat arbitrajul brigazii formate din Chis, Onicas si Centea, spunand ca, pe langa faptul ca se fac jocuri de culise ca FC Zalau sa devina campioana, si arbitrii isi pun amprenta asupra acestui lucru. De mentionat faptul ca din echipa Jiboului au lipsit Botos si Cotut, ambii suspendati, dar si de partea cealalta, antrenorul Stancel nu i-a putut folosi pe Cocorascu si Csalanos, ambii accidentati. Lupta pentru titlul de campioana se mentine in continuare deschisa, Favorit Crasna aflandu-se la doar trei puncte in spatele formatiei FC Zalau.

Rapid Jibou: Alexandru Musca – Sorin Iacob, Cristian Turcas, Alin Toma, Tudorel Teglas, Costel Chira, Andrei Teglas, Sorin Farcas, Ciprian Ciobanu, Ciprian Roja si Cristian Butas. Antrenor: Nicolae Daroti.

CS Favorit Crasna: Banto Istvan – Peto Tiberiu, Ionut Capalnean, Cosmin Cosma, Cristian Crisan, Calin Chezan, Bogdan Mica, Varga Joszef, Toth Karoly, Flavius Ilies si Marius Ispas.

Leave a Comment