Şimleul are doar varianta victoriei în faţa Dejului

Miercuri, ora 18, Sala Măgura din Şimleu Silvaniei

Phoenix Şimleu – Unirea Dej

Pentru a rămâne cu şanse reale la realizarea obiectivului, Phoenix Şimleu Silvaniei este obligată să câştige partida de miercuri după-amiază, de pe teren propriu, cu Unirea Dej. Formaţia pregătită de Mircea Abraham şi Marius Oniga a pierdut vineri, pe terenul Unirii Dej, cu scorul de 3 – 1, după un meci în care şimleuanii au avut 1 – 0 la seturi şi au avut un avans considerabil în actul trei.
„Atâta timp cât avem încă şanse să ne îndeplinim obiectivul vom încerca să profităm de acest lucru. Vrem să uită meciul de vineri, de la Dej şi să ne concentră cât mai mult asupra jocului de la Şimleu. Nu vrem să pierdem atât de uşor şansa de a ne îndeplini obiectivul şi sper să câştigăm meciul de la Şimleu, pentru a încerca, a doua oară, să facem o surpriză la Dej. Jucătorii Unirii vor veni motivaţi, mai ales că s-au impus în primul meci şi vor încerca să facă totul pentru a câştiga”, este de părere antrenorul Şimleului, Mircea Abraham.
De cealaltă parte, antrenorul Dejului, Victor Lazăr, speră să nu mai fie nevoie de disputarea celui de-al treilea meci. „Venim la Şimleu pentru a încerca să închidem această bătălie cu Phoenix. Va fi greu, pentru că echipa din Şimleu joacă foarte bine pe teren propriu şi este susţinută de un public numeros. Dacă jucătorii noştri vor juca la potenţial maxim, sunt convins că vom reuşi să ne impunem”, a precizat Lazăr.
Dacă Phoenix se va impune miercuri după-amiază în faţa Unirii Dej, disputa dintre cele două formaţii, din cadrul fazei a II-a a play-off-ului, va continua sâmbătă, cu al treilea duel.
Partida dintre Phoenix Şimleu Silvaniei şi Unirea Dej este programată la ora 18, în Sala „Măgura” din Şimleu Silvaniei.
Tot în această după-amiază va avea loc duelul dintre Arcada Galaţi şi Ştiinţa Explorări Baia Mare, iar în primul meci, cel de la Baia Mare, maramureşenii s-au impus cu 3 – 0.

One Thought to “Şimleul are doar varianta victoriei în faţa Dejului”

  1. Anonim

    sa intre pe teren oniga

Leave a Comment