Şimleuanul Liviu Antal va evolua în campionatul din Israel

Transferat în vara anului trecut la formaţia turcă Genclerbirligi, după ce FC Vaslui a fost retrogradată iar jucătorul a devenit liber de contract, Liviu Antal a rezistat 14 etape în campionatul turc. Fotbalistul şimleuan a marcat de patru ori pentru Genclerbirligi în cele 14 partide jucate, iar zilele trecute, mijlocaşul a ajuns la o înţelegere cu Beitar Ierusalim. Antal a semnat un contract valabil pe o perioadă de şase luni cu clubul din Israel, având posibilitatea de a-şi prelungi contractul pentru încă un sezon la finalul celor şase luni.
Liviu Antal este al patrulea fotbalist român care evoluează în campionatul din Israel, după Ovidiu Hoban (Hapoel Be’er Sheva), Cristi Sîrghi şi Gabi Giurgiu, ambii activând la Maccabi Netanya.
Beitar Ierusalim a purtat tratative în această iarnă şi cu mijlocaşul CFR-ului, Ciprian Deac, dar feroviarul a refuzat oferta clubului din Israel.
Liviu Antal a debutat în Liga I în 2007, la Concordia Chiajna, un an mai târziu devenind jucătorul clubului FCM Târgu Mureş, pentru care a înscris şase goluri în 26 de partide. Din 2009 până în 2012 a evoluat la Oţelul Galaţi, echipă cu care a devenit campion naţional la finalul sezonului 2010 – 2011. Din 2012 până în la sfârşitul sezonului trecut a evoluat la FC Vaslui, devenind golgeterul României, cu 15 goluri marcate.
Beitar Ierusalim ocupă locul opt în campionatul din Israel, având 23 de puncte acumulate.

Leave a Comment